torstai 15. joulukuuta 2011

Aarreaitta=)

Kesäisiä kuvia on nyt mukava katsella,kun ulkona sataa vettä ja luistimia tarvitsee miltei jalkaan,kun ulkona liikuskelee.Eilen käytiin vanhempieni luona Mintulle hakemassa joulukuusi ja kuusen koristeita mummolta.Käytiin tuossa kyseissä aitassa mylläämässä niitä.Ja myllättiin vähän muutakin.
Mylläyksen saaliina oli joulukuusen ja koristeiden lisäksi kahvimylly.Taskulampun valo kohdistui niin kauniisti siihen ja nyt se hivelee ainakin mun silmiä täällä meillä=)Nyt vaan kahvinpapuja jauhamaan.Tällä viikolla on viimeistelty itse tehtyjä joululahjoja.Lahjaksi kun antaa,niin kieltäkin on pidetty enemmän tai vähemmän keskellä suuta=)Omaan kotiin keittiön pikku pöydälle tein kirpparilta löytyneestä kangaspalasta pöytäliinan.Sattumoisin ihan samaa turkoosia väritystä kuin keittiön tuolissa=)

Ja väliin on juotu piparkakku kahvia=) Lähestyvän juhlan kunniaksi.Ihan hyvää on=)Nyt tarttee varmaan lähteä paketoimaan niitä lahjoja,ettei jää viime tippaan.Riemullista viikon jatketta sulle=)Yritetään pysyä pystyssä tuolla liukkailla teillä!


12 kommenttia:

KoivukujanRiikka kirjoitti...

Täältähän löytyikin kiva blogi:) Klikkasin lukijaksi niin pysyn matkassa mukana :)

Raija/A kirjoitti...

Juu on kyllä liukasta!Ihanat tunnelmakuvat.

Heidi kirjoitti...

Todella ihana aarreaitta ja löysitpä kauniin kahvimyllyn:) Oikein ihanaa viikon jatkoa sinulle!<3

Kirsi kirjoitti...

Kauniita kuvia<3 Oma silmä jostain kumman syystä hakeutuu aina noihin turkooseihin jutskiin;)Söpönen on kahvimylly,mullakin vastaava hakusalla,ovat vaan niin turkasen kalliita kirpparillakin mutta vakaasti uskon että sopiva siellä mua joku päivä odottaa=D Riemullista viikon jatkoa sinullekin<3

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihanalta näyttää!!

Irmastiina kirjoitti...

ihana tuo kahvimylly...☺

Äärelä II kirjoitti...

Liukasta on täälläkin ja lumet lähteneet!

sylvi kirjoitti...

Ihania aarteita löysit.
Tuo kahvi mylly on kyllä niin ihana.
meillä oli kotona silloin kun olin pieni, mutta kun saimme muutella paikasta toiseen niin ei ole jäljellä mitään vanhaa.
ollaan varovaisia ettei liukastuta niin..tehdään.

Marika kirjoitti...

Kaunis kahvimylly!Ja kaikki muukin,aina :))
Mukavaa ja puuhakasta joulun odotusta!

Liisa kirjoitti...

Oi ihana paikka. Kaunis kahvimylly. meinaatko oikeesti jauhaa papuja? mulla on käynyt monesti mielessä että ostan papuja ja jauhan. Tulis kuule ihanat kahviaromit sisälle.

LENNU kirjoitti...

Kaunis kahvimylly, ja aivan viehättävä aitta, josta aarteita olet hakenut.
Piparkakkukahvia, tartteis hakee meillekin.

Katariina kirjoitti...

Ihana kahvimylly!