torstai 12. tammikuuta 2012

Pieniä

mutta isoja lisäyksiä.Uudistuksia,miten vaan.Joulukuusikin on jo kuskattu aitan nurkkaan.Miten se aina tulee tyhjä olo sen jälkeen.Tyhjän näköistä,vaikkei siinä mitään ollut sitä ennenkään.Ilmeisesti on vaan ollut liian tupattua kuusen aikaan.Sen täytyy johtua siitä.
Niin,mutta jotenkin myös raikkaampaa tulee huusholliin sen jälkeen.Raikkautta sain myös onnen löydöstä kirpparilta.Pirtsakkaa vihreä voittoista ruutukangasta.Koskaan ei tiedä mitä siellä tulee vastaan.Niin ja mikä sut hurmaa=)Kivaa omaa silmää hivelevää raikkautta saa myös värikkäistä keittiöpyyhkeistä.

Ekaks aattelin sivuverhot ommella keittiöön tuosta löytökankaasta.Mutta sitä ei sittenkään ollut niin paljon.Nyt jäi vielä jemmaan jos vaikka tyynynpäällisiin.Oon joutunut!eikun halunnut siirtää valkoisen piirongin keittiöstä olohuoneeseen ja sieltä taas vihreän piirongin keittiöön.Ja ruutupaperille on tehty luonnoksia lautatasoista.Siihen mikä tulee joskus kesällä tuohon vihreän piirongin kohdalle.Voi,voi monet kerrat kerkiää vielä vaihtamaan järjestystäkin.Mutta lautataso tulee joka tapuksessa.Mä suorastaan ryntään tekemään sitä,kun säät sallii.

Pieni ihana peltirasia on myös kirpparilöytö.Sekin hivelee mun silmiä nyt keittiössä.Pieniä arjen ilostuttajia tarvitaan=)
*******

Lauantaina päätyy arvontaan osallistuminen.Ja voittajat julkistetaan sunnuntaina täällä pitsienkelissä.Onnea vielä loppukiriinkin.Ja iloa viikonloppuun=)12 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Ihanat kuvat ja tuo ruutukangas on kaunis...
Ihana tuo kukkapurkki, jossa on tuo olisiko muratti...☺

enkulin käsityöt kirjoitti...

Todella kaunista ja niin ihanan romanttista.

Sarppa kirjoitti...

Kirpparilla on just parasta kun siellä törmää johonkin ihanaan ja ei vielä tiennyt tarvitsevansa sitä. Tulee hyvä mieli kun tekee löytöjä=D

JaanaElina kirjoitti...

Mahtavia löytöjä olet taas tehnyt.

Minä tykkään kanssa tuosta ruutukankaasta ja aivan ihana tuo peltipurkki.

Bongasin tuolta upean lintumökin,wautsi.Pitääkö minunkin ruveta tekemään puutöitä.Ostettiin eilen uusi porakone,ja eiköhän nuo toisetkin työvehkeet löydy meiltä.

Loppuviikkoja sinne.

Tarja kirjoitti...

Luonasi on niin kodikkaan näköistä ja oloista. Kaikki pienet uudet vivahteet sisustuksessa tuovat arkeen viihtyvyyttä ja mikä parhainta, muutos voi olla jatkuvaa.

Ihana peltipurkki, miksen koskaan löydä tuollaisia.

Kirsi kirjoitti...

Kauniilta näyttää,hempeältä ja lempeältä:)Minä tein saman havainnon kun kuusi lähti viime viikonloppuna,ihan kamalan avaralta näytti olkkari,no pakkohan se oli sitten vähän taas puljailla tavaroita paikasta toiseen=D Mukavaa viikonloppua sinulle<3

Jasmiina kirjoitti...

Ihania kuvia ! :)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Oi,taas niin kaunista!

KoivukujanRiikka kirjoitti...

Mie ihastuin tuohon kukkaruukkuun :)
kivan kodikas keittiö :)
Sama mulla että nyt haluaa jotain raikkatta ympärille, joko on kevättä rinnassa ? vaikka on talvi kuumimmillaan !

-k- kirjoitti...

Kivoja löytöjä!
Minä olen myös täällä meillä joulunjälkeistä tyhjyyttä ihmetellyt.

Mukavaa viikonloppua!
-k-

Mari kirjoitti...

Kauniita sävyjä keittössäsi, kangas on ihana!
Mukavaa sunnuntain jatkoa!

Anonyymi kirjoitti...

On kovin soma keittiö...vihreäruudullinen verhoilu on oikein ihana <3