sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Säilytyspaikka=)

Hellurei ja kivaa sunnuntai päivää!Hrrrr,mikä pakkanen,mutta sisällä on mukava takan lämmössä viettää sunnuntai päivää=)Illalla sitten ulkoillaan koiruuden kanssa.Laitoin tuohon keittiön pöydälle viimeisintä virkkuuta lakanakuteista.Siinä taitaa olla valoisin paikka tällä hetkellä.
Lakanakuteista virkkasin säilytyspaikan kude kerille.Säilytyspaikan saa topakaksi sujauttamalla ämpärin sen sisään.Voisipa tuo olla vaikka ompelushuoneen roskiskin.Langanpätkille,paperille ja kangassuikaleille omiaan.Nämä pikkuruiset kukka tekeleet nyt oottaa inspistä.Ei harmainta hajua,mitä niistä voisi tehdä.Kunhan vaan virkkailin.Mutta eiköhän niistäkin jotakin synny.

Sitäkin inspistä ootellessa.Ensi viikolla siirrytään helmikuulle.Ajatella miten aika hurahtaa ohitse.Päivät on jo pidentyneet ja valon määrä koko ajan lisääntyy=)Sehän se on parasta.Kivaa uutta viikkoa meille kaikille=)
12 kommenttia:

Aseman laidalla kirjoitti...

Aivan ihana!! Pirteä ja iloinen säilytyspaikka, kertakaikkiaan!
Peukutan kovasti.

Susanne kirjoitti...

Ihania käsitöitä olet tehnyt! Nuo väritkin on tosi ihanat!
Ihailin myös teidän kotia. Niin kaunista!

mustakissa kirjoitti...

Tosi kiva kori! Keväinen väritys!

Riitta Sinikka kirjoitti...

Nam,miten kaunista,oikeita hempeitä karkkivärejä!Tykkään!

Liisa kirjoitti...

Mukava tuo virkattu kori. voi että!! Ja tuo sun rautasänky on kans niin ihana.

pakkasilmat on nyt täällä. hrrr...

Maanvaiva kirjoitti...

Ihanan pirteitä ja kesäisiä kuvia..
Voihan helmikuu.. en kestä.. :D

Irmastiina kirjoitti...

Ihana pesä tuolla sohvan päädyssä...☺

juuri mieheni kanssa tuossa ihasteltiin, kun viiden aikaan oli vielä aika valoisaa.....kyllä se kevät sieltä tulee...☺

aikatherine kirjoitti...

Kiitos sain idean! Alan toteuttamaan sitä pikkuhiljaa. Kuinka leveää liuskaa leikkaat lakanasta ja mikä on koukun numero?Voit vastata tähän, laitoin sähköpostin päälle saan siitä suoraan. Minulla on paljon vanhoja lakanoita ja muitakin leikattavia.

Hanne kirjoitti...

Onpas hieno kori! Ja niin värikästä!

Meillä täällä pakkasta nyt -30 ja hirret paukkaa=)

sylvi kirjoitti...

Hyvä idea tuo kori. Pitäisköhän tehdä, sillä minulla on paljon matonkuteita mutta en ole pitkään aikaan tehnyt niistä mitään.
Kiitos ja samoin sinulle mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

Kirsi kirjoitti...

Väriterapiaa tulin pakkasaamuun hakemaan ja sitähän täältä löytyi=D Kaunis kori,jotain tuontapaista vois itsekin kokeilla kunhan saa nuo isoäidinneliöt ensin opeteltua...Pirtsakkaa pakkasviikkoa sinulle<3

aikatherine kirjoitti...

kiitos Pitsienkeli. Nämä kaikki kommit käyntini jälkeen on tullut sähköpostiini, kun ruksaa tuon oman sähköposti kohdan saa kaikki kommit itselleen suoraan. Tämä vinkkinä sinulle jos joskus on mielenkiintoinen asia.Kun minulla on kommivalvonta niin ihan kaikki kommit tulevat postiini. Poistan sitten aina tarpeettomat.