sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Perspiraation

vai oliko se nyt inspiraation lähteillä=)Joka tapauksessa sukellus sinne lähteille.Omaan tuunaushuoneeseen.Se elää ihan täysin omaa,luovaa elämäänsä.Värikylläisyyttä,pieniä tavaroita,kaiken maailman sepustuksia.Inspiraatioihin.
Pieniä tilkkuja,nappeja,kaavoja ja muita tuiki tarpeellisia tavaroita säilytetään laatikoissa.Vaikka väliin joutuukin niitä etsiskelemään suurennuslasin kanssa.Se jälkeen kun inspiraatio on iskenyt ja mennyt matkoihinsa.Tästä huoneesta onkin tullut sellainen runsauden tyyssija.Mutta siis järjestys on kaiken a ja o.Tietää kuitenkin suurin piirtein missä on se sinitarra tai ompeluslangat.

Kaaoksen keskellä ei saa mitään aikaiseksi.Kun tarpeelliset nippelit ja nappelit on ties missä.Tuo pöydällä oleva laatikosto systeemi on tehty maitopurkeista.Tapetilla,narulla ja kiiltokuvilla maitopurkeista jäi muisto vain.Ompelukoneelle on oma pikkuinen pöytä.Ihan vaan säilytystä varten.On mukavampi ommella tuossa isommalla pöydällä,kun on tilaa enemmän.

Niin tarkoitus on tässä keväällä tapetoida tämäkin huone.Ja varmasti sen myötä ilme muuttuu.Ei ainakaan värittömämmäksi.Mutta ehkä tämä sillisalaatti saa uusia hyllyjä niille tuiki tarpeellisille nippeleille ja nappeleille.Ja taas päästään inspiroitumaan=)Mutta hei,kiitos teille ihanaisille viesteistä edellisiin ja mukavaa sunnuntai päivää.Pakkanenkin on lauhtunut.Mitä mainioin ulkoilu keli=)Näkymisiin=)
10 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Ihana värikäs huone,joka inspiroisi minuakin arvaamattomiin kädentaitoihin :)Ja kuinka oivallisesti hyödynnetty maitopurkkeja...parhaat luomukset tarvitsevat vain hiukan mielikuvitusta!
Mukavaa ulkoilua!Täällä podetaan flunssaa..

Sesse kirjoitti...

Kaikenlaista kivaa ja ihania värejä! Mulla kanssa askartelu ja ompelutavarat valtaavat makuuhuoneessa ison pöydän, kaapin ja hyllyn...virkkaus jutut on sitten olohuoneessa.

Heidi kirjoitti...

Voi miten ihana ompeluhuone!! Kyllä tuolla kelpaa puuhailla:)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Oikea "herkkupala"!

Aikatherine kirjoitti...

kiva huone tuo perspiraatio, mun lapsenlapset tykkäis myös kovasti duunata vähän kaikkea

Irmastiina kirjoitti...

On sinulla hieno tuunaushuone...
Kyllä tuolla niitä perspiraatioita tulee...☺☺

Hanne kirjoitti...

Tuommonen oma tuunaushuone ois ihana! Jos siis osaisin tuunailla mitään=)

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Kirsi kirjoitti...

Mahtava tuunailuhuone sinulla,mukavaa kun on kaikki tarvikkeet samassa paikassa:)Minuakin olet onnistunut inspiroimaan jo monta kertaa,kiitos siitä ja mukavaa alkavaa viikkoa<3

Riitta Sinikka kirjoitti...

OIKEIN HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ SINULLE!

Ruususuun äiti kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää!