perjantai 17. helmikuuta 2012

Pienet ilon asiat=)

Hei! Ihan aluksi haluan kiittää teitä kaikkia ystävänpäivä tervehdyksistä.Kiitos vaan paljon ja mukava,että olette siellä =)Tämä viikkokin on taas hurahtanut kuin siivillä.Tänä aamuna sentään kerkesin siivoilla.Ja piristää omaa mieltäni pikku muutoksilla.Pienet asiat ne kuitenkin on niitä kivoimpia,jos ne jaksaa huomata ja iloita niistä.Aina ei tarvihe lähteä merta edemmäs kalaan=)
Pienet kivat asiat,kuten esmes uusi asetelma keittiön pöydällä,tuo rutkasti iloa ja vaihtelua arkeen.Kun pysähtyy,voi vaikka iloita servettitelineen pitsireunasta ja uusista servettiliinoista.Kivoista väreistä niissä.

Tai siitä,että sokeri on saanut hyllystä uuden kupin.Ja vanhan arabian lautasen allensa.Ja vaikka ystävänpäivä tulppaanit on jo mennen talven lumia,osa kimpusta on vielä ilostuttamassa.Yritetään tässä tuiskun ja lumentulon seassa iloita ja olla hyvillään pienistä iloista.Kyllä se kevätkin sieltä vielä puskee=)Hyvää viikonloppua sulle!


11 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Kumpa aina muistaisimme iloita niistä pienistäkin asioista...☺

Kaunis asetelma pöydällä.

Mukavaa viikonloppua sinulle...sunnuntaina sitten saadaan lunta...taas...☺

Kirsi kirjoitti...

Minua ainakin ilostutti tämä juttusi<3 Totta on että vaikka mitä ilon aiheita löytyy kun pikkuisen kurkistelee ympärilleen...Ihanaa viikonloppua sinullekin!

JaanaElina kirjoitti...

Täällä iloitaan kohta alkavasta iltavuorosta ja sen jälkeen alkavasta viikon lomasta.

Ihania ilonaiheita sinulla siellä.

Oikein mukavaa viikonloppa.

Marika kirjoitti...

Kaunista ja värikästä!Tulee niin hyvä mieli aina täällä blogissasi,että usein on pakko ottaa itseään niskasta kiinni ja järkkäillä vähän paikkoja.Pienistä asioista voi saada suuren ilon :)

Hanne kirjoitti...

Ihan parasta tosiaan on ne pienet vaihtelut. Ja mikä parasta, ei maksa mittään vaihella vähän tavaroiden paikkaa... ja taas näyttää paremmalta=)

Mukavaa viikonloppua!

Liisa kirjoitti...

Kyllä ne pienistä asioista syntyy suuret ilot. muistaisimmepa aina sen.

Sesse kirjoitti...

Kivan näköistä!
Itsellä on vaan jo monta päivää ollut niin flunssainen olo, ettei osaa iloita mistään :(

Liisa kirjoitti...

Ihania, kauniita, suloisia arjen pieniä iloja :)
Mukavaa sunnuntaita!

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihanat asetelmat! Ja kyllä,ne piristävät mieltä!

-k- kirjoitti...

Kun iloitsee pienistä, on elämässä varmasti enemmän iloitsemisen aiheita. Minä iloitsen siitä, että loma alkaa viikon päästä, ensi viikko vielä pitäisi jaksa rutistaa ja sitten hetken saa huilata...tai siis tehä mitä tykkää.

Kivaa alkavaa viikkoa!
-k-

Raija/A kirjoitti...

Aivan ihanat ilot ja kaunis postaus.Ihan saa hymyn esiin.