.

torstai 23. helmikuuta 2012

Vitriinikaappi=)

Heippa!Väliin uppotuu noihin käsitöihin niin täysillä,että sisustuksetkin meinaa jo jäädä kakkoseksi.Mutta nyt on silläkin saralla taas vaikutettu.Valoa kun on jo pitempään ja kevättä kohti mennään,pienet sisustukset on ihan paikallansa.Ja kun yksi lähtee ulos,toinen tulee sisään.
Tässä tapauksessa se yksi lähtijä oli pyöreä pöytä tuoleineen.Se on nyt aitassa.Odottamassa seuraavaa sisustus inspistä?Vernerin huoneessa tehtiin siivousta ja vaihtokaupat ja tuotiin vitriinikaappi olohuoneeseen.Oon joskus maalaillut sen kuultavan valkoiseksi.Mitähän oon silloin pähkylöinyt,kun oon jättänyt ovien sisäpuolet maalaamatta.Todennäköisesti maali loppui kesken?Pientä sutimista pensselillä siis luvassa=)



Mutta tavarat on löytäneet paikkansa hyllystä.Ja uskokaa tai älkää,mutta on ihan sellanen kutina,että hylly myös;)Tiiä siitä sitten.....





Kyllä kevään tulo on vaan niin nastaa.Valo saa ihmeitä aikaan=)Nyt tekisi mieli viherkasveja.Niitä mulla onkin aikas vähän.







Ehkä jokin roikkuva kukka olis kiva vaihteeks.Jokohan Plantageenilta sais pelakuita?Mun pelakuun talvehtiminen epäonnistu jälleen kerran.Joulukuun se vielä kukoisti keittiön ikkunalla.Siirsin sen toiseen huoneeseen ja muutama viikko sitten se jo oli ihan ontto varrestaan.Päättelin että se on kuollut:(









Onhan mulla tuo silkki pelakuu=)Ilostuttamassa.Mutta nyt on taas löpisty ihan tarpeeksi.Saanpahan vielä toivottaa uusille lukijoille tervetulemas ja kaikille hyvää torstai päivää ja viikonloppua myös=)












9 kommenttia:

Saraheinä kirjoitti...

Kaunis vitriinikaappi... ja astiat siellä! Jotenkin viehättää silmää nuo pikkukukalliset tekstiilit, tulee niin herttainen vaikutelma.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpas kaunis ja romanttinen.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana värimaailma. Mukavaa viikonloppua.

Iida Emilia kirjoitti...

Teillä on kyllä tosi herttaista, ja ihanan värikästä <3 Vitriinikaappi näyttää ihanalta kauniine purnukkoineen! Itsekkin haaveilin siirtäväni esikoisen huoneesta yhden kaapin keittiön puolelle, mutta saas nyt nähdä...

Hauskat nuo sun unelmat tuolla edellisessä postauksessa. Ihan melki samat olis mullakin sitä autoa myöden ;)

Mukavaa viikonloppua!

Iida Emilia kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Iida Emilia kirjoitti...

Jouduin poistaan kommentin kun tuli kahteen kertaan ;)

Hanne kirjoitti...

Ihana vitriinikaappi!

Meilläkin vaihtaa tavarat aina aitasta sisälle ja viikon päästä saatetaan kantaa takaisin aittaan. Onnistun aina talven aikana sotkemaan koko aitan ja sitten joutuu kaks päivää kesällä sitä siivoamaan.

kaisu marjatta kirjoitti...

romanttista on ja söpöä

kaisu marjatta kirjoitti...

voisitko neuvoa minua miten saa irkattua tuollaisen pyöreän maton niin, että reunat ei mee kiharaan:) minä leikkasin vanhoja resuja ja virkkasin pyöreen maton , mutta tuossa noin 45cm läpimitan jälkeen vaihdoin kyllä kudetyyppiäkin ja nyt se on ihan kiharalla:)) pitää purkaa, tarviiko yleensä tehdä lisää välisilmukoita, mikä on yleisin sääntö.. virkkasin 1x1 ja kolmannen läpi ..hyvin meni siis alku, sitten tuli joustamaton kude joten lisäsin joka kymmenenbteen yhden ketjusilmukan, se oli kai virhe.. kunhan harjoittelen..kivaa ja rentouttavaa reumasormijumppaa