.

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Sunnuntaina

Hei taas=)   Sunnuntai päivän ratoksi ja vapaapäivän iloksi ilman kiirettä olen siivoillut ja vaihdellut vähän järjestystä olkkarin puolella.Vitriinikaapin siirsin tuohon ikkuna kulmaukseen ja pyöreän pöydän taas tuohon olohuoneen tulo kohtaan,missä se vitriinikaappi ennen oli.Rottinki tuoli sai seurakseen pienen pyöreän pöydän ikkunan edestä.
Vapaapäivästä on nautiskeltu siis,vaikka siivoukset olikin rästissä.Siivouksien lomassa nautittu kahvia ja lempikeksejä  Wilhelmiinoja.Voisin syödä niitä vaikka paketillisen putkeen ja silti lisää mahtuisi.Ne on niin herkullisia=)
Eilen illalla väsäsin tilkuista nallelle uusia patjoja,tyynyn ja peitteen.Vaaleanpunainen huovutettu sydänkin pääsi kehdon päätyyn koristeeksi.
Koiruuksille on nyt neuvottu,jotta ei passaa nallea ottaa.Toivottavasti uskovat.On vielä tähän asti saanut loikoilla tuossa ihan rauhassa.
Virkkuu palloja on väsäilty,mutta päättely on vielä edessäpäin.Se ei sitten ole niin mieluista puuhaa.Peitettäkin kävin jo etsiskelemässä,mihin nuo pallerot sitten ompelen kiinni.Mutta ei täältä leveysasteilta mitään sopivaa löytynyt.Oon aatellut jotakin värikästä peitettä.Kaitpa se on taas lähdettävä Jyväskylään.Etsiskelemään sitäkin.
Siinäpä niitä tunnustuksia tulikin.Susanne haastoi niitä kertomaan tällä ihanaisella tunnustuksella.Kiitos ja kummarrus=)Jaan tämän haasteen viidelle blogille:Ericalle,Erican vaaleita unelmia blogi,Ole hyvä=)Hannelle,Punainen talo maalla blogi,Ole hyvä=),Sirutuuli,Tuulenpesä blogi,Ole hyvä=),Laura,Sininen talo ja kissa blogi,Ole hyvä ja Irmastiinalle,Irmastiinan elämää blogi,Ole hyvä=).
Sirutuulelta sain jo aikaa sitten tämän tuunnustuksen,samoin kuin Lauralta.Kiitos ja kumarrus teille myös=)Blogit on siis Susanne,Tuulenpesä ja Sininen talo ja kissa.Linkitys ei nyt tullut,mutta nämä ihanaiset löytyy myös mun blogilistalta.Ja nyt kipin kapin ulos nauttimaan auringosta.Kevät etenee siellä kohisten.Kivaa sunnuntaita ja uutta viikkoa teille=)

13 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kiitos ihanainen.♥

Riitta Sinikka kirjoitti...

Onnea tunnustuksesta ihanaan blogiin!

Marika kirjoitti...

Kaunis ja puhdas koti hivelee aina silmää!Täällä päässä sais siivota myös..ja vaihtaa järjestystä.Ja ylipäätään järjestellä! :)
Mutta kylläpä oletkin tehnyt tositosi kauniita palloja!Somat värit!
Onnea tunnustuksesta!Ja aurinkoa päivääsi! <3

Mari kirjoitti...

Onnea tunnustuksista! Ihania virkkuuksia olet tehnyt. Mukavaa alkavaa viikkoa :)

Annina kirjoitti...

Iik mikä kahvikuppi. Just tuollaista oon ettinyt. Mistä mahtaa olla kotoisin?

sylvi kirjoitti...

Ihania postauksia olet tänne laittanut possaollessani.
On niin hauska tulla taas niitä katselemaan.
Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle ♥

Heidi - omankodinonnea kirjoitti...

Aivan ihania uusia postauksia taas<3

Kirsi kirjoitti...

Niin kauniit ja hyvää mieltä kuvat sulla taas,kuinkas muutenkaan=D Pakettisi lähti postipojan matkaan vasta perjantaina joten eiköhän se huomenissa viimeistään kotiudu,toivottavasti sisältö on mieluinen;)
Mä valitettavasti jaan tuon rakkauden wilhelmiinoihin,siks en viitsi niitä usein ostaakaan,se humahtaa paketillinen että humpsis vaan=/
Aurinkoista alkavaa viikkoa sinulle ja onnea tunnustuksista!

Anna kirjoitti...

Hih, toivottavasti nalle saa olla rauhassa ;) Meillä ei onnistuisi, siksi laitoinkin nallet keskelle vaarin pöytää, reunaltakin ne saatettais napata... :) Mukavaa viikkoa!

Riitta kirjoitti...

Voi miten kaunista teillä on !!!
Ihania juttuja läjäpäin :) Oikein tulin hyvälle tuulelle kuvia katsellessa ♥
Voi en ookaan aikoihin syöny wilhelmiinoja täytypä muistaa kauppareissulla, nam !

Anskuliini kirjoitti...

Innolla odotan minkälainen peitto syntyy, ihania nuo virkkaamasi pallot!! Minulla odottaa mattoa varten varastossa kudetta mutta taitaa virkkaushommat jäädä kesälle kun saadaan hääjuhlat vietettyä :)

Anna kirjoitti...

Heippa, blogissani on sinulle tunnustus :)

Jaana Kristiina kirjoitti...

Kiitos tytöt teille ja Annalle kiitos tunnustuksesta.Laitetaan se tänne jakoon jonkin ajan päästä.
Annina kyseli kahvikupin perään.Oon sen saanut äidiltäni.Sitä en nyt tiiä mistä äiti on sen saanut.Kupin pohjassa on leima The Leonardo collection.Jospa siitä on apua sinulle=)
Mukavaa viikon jatkoa!