sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Lamput=)

Heippa!Kirppareiden tavaran paljouden keskellä on kivempi suunnistaa,kun on etsinnässä jotkut tietyt tavarat.Oli ne sitten ruusulautaset,emaliastiat,vaatteet,elokuvat.Silloin tule löytöjäkin paremmin=)Mulla on monta tiettyä juttua,mitä etin sieltä.Aikaa on kuitenkin aina varattava tarpeeksi,muuten menee koko reissu ihan puille.
Sateisenko kesän ansiosta,oon etsiskellyt vanhoja pöytälamppuja.Eipä haittaa vaikka varjostin on rikki puhki.Tehdään uusi varjostin tilalle=)
Oon aina tykännytkin enemmän noista pöytälampuista.Tuovat paremmin tunnelmaa,kun räikeät kattovalot.Niitä on kyllä sitten oltava useampi,jotta näkeekin jottain=)
Lisätäänpä samaa kangasta tuohon en ymmärrä miksi olen leikannut johdon poikki lampulle.Kaitpa se oli sitten rikki puhki.Mutta koristeena saa olla olohuoneen pikkupöydällä.
Tuon violetin  pallolangankin oon joskus tuonut kirpparireissulta kotiin.Koristeliina sai siitä reunustetta.Ja heti taas tekee mieli lähteä kirppistelemään=)Musta sieltä löytyy persoonallisempaa tavaraa,kun kauppojen hyllyiltä.No jos tykkää vanhasta ja kuluneesta,niin kuin mää=)Mutta lamppuja on etsiskeltävä lisää.Nyt on jo illatkin ruvenneet hiukka pimentymään.Valoisaa sunnuntai päivää ja uutta viikkoa sulle=)Nähdään taas:Hei=)

9 kommenttia:

Sesse kirjoitti...

Mäkin jo hinkuan huomenna kirppikselle, kun ei ole vähän aikaan päässyt :)
ps. mun blogissa viimeinen arvontapäivä tänään...

Kirsi kirjoitti...

Ollaan siis lamppusamiksiakin,mullakin kiinnittyy kirppiksellä aina huomio lamppuihin,aina en toki osta mutta tutkin kuitenkin:)
Suloisia lamppuja olet tuunaillut,kaunista tuo pallonauhakin puhumattakaan noista sun astioistasi:)
Mullakin just nyt sormet oikein syyhyää päästä jotain tuunailemaan,saas nähdä keksinkö mitään kivaa;)
Kivaa alkavaa vikkoa sullekin!

Irmastiina kirjoitti...

Minä olen jo kauan sitten pöytälamppuihin hurahtanut...:)
Niitä pitää olla ja mieluusti paljon.
Talvella minulla on ruokailutilan ja olohuoneen ikkunoilla ajastimella syttyvät pöytälamput ja jos on jossakin, vaikka kaupoilla, on mukava tulla valaistuun kotiin...
Apua, aloin jo odottamaan hämyisiä iltoja...:)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Suloisia lamppuja kupuinensa!

sylvi kirjoitti...

Sinä se löydät aina kaikkea kaunista.
No itse en löydä, tai olisikohan siihen syy etten kirppareilla ole käynyt.

MaMMeli kirjoitti...

Kirppiksillä on niin kivaa, kun ei koskaan tiedä mitä löytää:) Vaari tuossa juuri sanoi huomenna vievänsä auton huoltoon ja minä pääsen mukaan kirppikselle, saas nähdä löydänkö mitään kivaa?

Hanne kirjoitti...

Meilläkin kattovalot palaa todella harvoin. Itsellekin pitäisi löytää lisää lamppuja, ihan pimeetä meininkiä on muuten. Jotenkin tuo hirsseinän esilleottaminen hämärsi tuota huonetta niin että joutuu syysiltojen varalle etsimään lisälamppuja=)

Ihania lamppuja sulla!

Matkatar kirjoitti...

Kauniita kuvia! Pitäisi itsekin tehdä taas kirpparireissu!

Susanne kirjoitti...

Ihania ostoksia olet tehnyt kirppareilta! Kirpparit on minustakin ihania kun ei ikinä tiedä mitä "aarteita" niiltä löytyy:)
Mukavaa alkanutta viikkoa!♥