sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Keittiön

pimeeseen nurkkaan piti saada valoa.Tuonne ihan nurkkaan laitoin ruusuisen pallovalaisimen.Samalla kiinnitin kakspuoleisella teipillä pitsiverhoilua ruskeaan hyllyyn.Ei oikein taho kiinnitys pysyä.Vähän päästä pitää käydä painelemassa sitä kiinni.Nytkin taitaa vähän tuossa repsottaa.Mutta mitäpä pienistä.Nasta kiinnitys taitaa olla paikallansa.
Ruusuinen siivilä ei ole mulla käytössä.Muuta kuin tiskirättien säilytyspaikkana.Kaupasta en enää rättejä osta.Virkatulla on niin paljon kivempi murusia metsästää=)
"Mitä sä teet pelkällä kannella"?,kysyi Minttu,kun kirppari koriin tuon kannen sulloin.Kun on väritys kohillaan ja pinta oikea,sillähän tekee niin vaikka mitä;)
Mulla taitaa olla niin miltei lähes jokaisessa astiassa ruusu mukana.Ja eihän siinä ruusussa niin mitään vikaa ole.Romanttinen tuulahdus.
Koristeina olevia rättejä.Virkattuja.Naulakossa ja hyllyn reunalla.Siitäpä tulikin mieleen hyvä joululahja idea.Vaikka sullekkin.Virkattu tiskirätti  ja vaikka sitä mummin tiskipesuainetta somaan pussiin.Mitäs tuumaat?Nyt vaan koukut sauhuamaan=)Siinähän se sunnuntai päivä menee rattoisasti.Kivaa sitä sulle=)

6 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Kauniita kuvia jälleen <3 Mä en ole koskaan noita virkattuja rättejä kokeillut!!! Onko hyviä? Onko vaikeaa tehdä? Saako muuten kyseistä lankaa normi kaupasta? OLis kyllä ihana lahjaidea =)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Niin söpöä!

sylvi kirjoitti...

Hyvä joululahja idea.
Enpä raaskisi noin kauniita virkkauksia räteiski itelle laittaa.
en ole kokeillu,
Pitäiköhän?

Jaana Kristiina kirjoitti...

vastasinkin sulle Sari sun omaan blogiin.Laaitanpa tähän vielä vähän inffoo,jos joku muukin innostuu.
Lanka ei saa olla liian ohutta tai merseroitua(liukuvärjättyä).Merserointi vähentää imukykyä,kuulemma;)Esmes Novitan Bambu lanka käy hyvin.
Sitten ei muuta kun koukku sauhuamaan=)

Jaana Kristiina kirjoitti...

Sylvilläkin on tuota käsityö taitoa.Omin silmin oon nähnyt=)Äkkiäkös sinä rättejä pukin konttiin väsäät.Virkkaus intoa vaan sullekkin=)

Mirka kirjoitti...

Ihania luutuja :) Bambulangasta oon joskus tehnyt, mutta mun lanka oli aika ikävän ruskeaa eli ihan väärän väristä ;-)

Katselin noita sun Ikea-löytöjä, samoja asioita sieltä on munkin kärryyni hypännyt ;-) Mutta eihän ruusutarjotinta eikä essua vaan voinut ohittaa, silloin kun kävin niin sielä ei ollu noita patalappuja ollenkaan. Nyt ne jouluiset tavarat houkuttelis tekemään uuden reissun ;-)