sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Kitchen=)

Heippa taasen=)Lupsakka sunnuntai päivä on jo hyvällä alulla.Ollaan siirrytty talviakaan ja ensimmäiset lumityötkin on sen kunniaksi takana.Viikolla heitin isännälle haasteen keittiön kaappien maalamisesta.Eikös ne sillä telalla asettuis ne maalipinnat ihan nätisti?Ei,kyllä ne on ruiskumaalattava,että pinta on tasainen.Ai ja vai niin.No,ruiskumaalataan sitten joskus.Vuonna kivi ja nakki.
Pientä päivitystä kuitenkin.Kankailla,uusien oviverhojen muodossa.Uudessa Talo ja Koti lehdessä oli ideoitu isoäidinneliöt pyyhkeen alareunaan koristeeksi.
Minä kokeilin tuollaista virkattua pallokoristetta keittiöpyyhkeen reunaan.Pyyhe pujotettiin sitten vaan oviverhon päälle.Koristeeksi.
Siinä samalla kaikki pienet kupit ja lautaset vietiin vitriinikaapin hyllyyn.Tilalle laitettiin vaan käytössä tarvittavia purkkeja.Samalla pääsi pähkylöimään,että miks ihmessä kaikki kirpparilta kannetut pikkutilpehöörit pitää asetella avohyllylle?Jostakin lehdestä sekin idea lähti vyörymään,kun joku viisas tuumasi,että hän laittaa esille vaan kauniit tavarat.Niin ja less is more.Niin onkin.
Joku mainosti täällä blogissa Tokmannilta saatavaa palloista vahakangasta.Ison palan saa alle kympillä.Olipa siellä tuota vaaleanpunapohjaista ja violettia löytyy myös.Ja jos joku nyt sitä halajaa,niin eivät ole siellä rullissa,missä ne yleensä on esillä.Vaan hyllyssä nätisti palana paketoituna muoviin.
Nyt on haettava puita uuniin.Toivottavasti tänään kerkiää vielä ompeluhommiinkin.Hyvää pyhäpäivää sulle=)

13 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Maalausta olen minäkin isänne ehdottanut. En ymmärrä millä edelliset ovat ovia kahvojen kohdalta pesseet, kun ovat ihan kamalat....katsotaan sitten ensikesänä, saavatko uuden maalin pintaansa...:)

Ericas Vita Drömmar ♥ kirjoitti...

Hieno tuosta keittiöpyyhkeestä tuli noilla palloilla.
Mukavaa sunnuntaita sinulle.
Halauksin Erica

Saga kirjoitti...

ihanaa vahakangasta...Tokmannilta, mahtaiskohan olla Vapiksessakin, samaa ketjua kun tuo on....

Maria-Amanda kirjoitti...

Voi kun ihana keittiö!:) tykkään kovasti väreistä ja kaikesta. Keittiöremppaa pitäs tehdä meilläkin, en tiiä miten isoa vai pientä, no ajan kanssa selkenee, toivon niin;) Mukavaa lumenvalkoista sunnuntaita*

JaanaElina kirjoitti...

Maalaamalla saakin kivasti uutta ilmettä keittiöön,eikä tule niin kalliiksi kuin uusi.Meillä taas ovet vielä kelpaa mutta tasot ja allas pitäisi vaihtaa.Taitaa meilläkin mennä kanssa sinne kivi ja kirves vuodelle.

Kivoja päivityksiä saa tekstiileillä ja tavaroiden siirrolla.Pitääkin käydä kurkkaamassa tokemannin vahakangas valikoima.En olis kyllä osannut etsiä hyllystä,kiitos vinkistä.

Keittiöpyyhe idis kyllä menee vinkkikansioon.Hienot.

Puumuli kirjoitti...

Meillä on 60-luvun kerrostaloasunnossa alkuperäiset keittiönkaapit, jotka aikanaan muuttaessamme maalasin sellaisella pienellä vaahtomuovitelalla ja aivan siisti jälki siitä tuli ilman ruiskua...

Oikein rattoisaa sunnuntaita!

T. Sari Puumulista

Susanne kirjoitti...

Teillä on niin kaunista siellä kotona!
Mukavaa sunnuntain jatkoa!♥

Riitta Sinikka kirjoitti...

Beautiful kitchen ♥

Mari kirjoitti...

Maalaamalla saakin uusittua ilmettä kivasti ja huokeasti! Kaunista on keittiössäsi.
Mukavaa sunnuntai-iltaa!

Peppi kirjoitti...

Tunnelmallinen ja kodikas keittiö teillä! täälläkin on toiveissa keittiökaappien maalaus... tosin tasotkin haluaisin vaihtaa. menee samoille vuosikymmenille kuin siellä ;)

Heidi kirjoitti...

Aivan ihanalta näyttää:)

Hanne kirjoitti...

Tunnelmallista <3 Mullakin on tuota tokun vahakangasta, ei muuten ole ainakaan hinnalla pilattu!

LENNU kirjoitti...

Kivalta näyttää ja ihania värejä:)
Palloinen vahakangas on ihku!