.

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Neliöitä

Kerrakseen.No,oviverhohan siitä tuli meijän metri kertaa metri kokoiseen lilliputti eteiseen.Tilaa ei taatusti avarra punaiseksi maalatut seinät.Mutta väriä se kyllä antaa.Voitte vaan kuvitella,kun meillä on iso porukka kyläilemässä,niin kenkiä on eteinen täysi.Ja minä ryntään niitä suorastaan järjestelmään,ettei koiruudet niitä nappaa=)Tuossa oikealla meillä onkin sellainen kolmikerroksinen kenkäteline,jotta siihen hyvin mahtuu.Kenkä jos toinenkin.
Niin,jotta oviverho.Jätin nyt takaosasta kankaan pois,minkä ensi aattelin laittaa.Ilman sitä on parempi,kun valo pääsee siivilöitymään verhon läpi.
Onhan noita neliöitä tullut väkerrettyä.Tikaspuilla roikkuu iso neliöpeitto.Joskus aikoinaan sainkin virkkaus into pureman just noista neliöistä.Neliöpeittoja on rakenneltu lahjaksikin asti.Väliin tuntui,etten muuta juuri virkkaakaan.Pitkän tauon jälkeen niiden virkkaaminen tuntui taas oikeinkin kivalta.
Tuossa olkkarin sohvan seinämällä roikkuu mun ihka ensimmäinen neliöpeitto.Aika pieni.Onkin vaan sellainen pikkuruinen koristeläntti.Tykkään erityisesti tuon peitteen väri valinnoista.
Niin ja tyynynpäällisiä tietty.Kun tulee se pakonomainen tarve virkata,niin neliöitä ainakin syntyy.Niistä voipi sitten rakennella niin vaikka mitä.Jossain blogissa näin joskus neliöistä tehdyt tossukat.Aikas erikoiset ja kivan näköset olikin.Nyt oliskin kiva saada vinkkejä,mitä kaikkea niistä neliöistä voisikin rakentaa.Vinkkejä otetaan mieluusti vastaan.Ja hyvää sunnuntaita vaan sulle täältä toivottelen=)

11 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kylläpä verhosta tuli nätti....tykkän kovasti!
Meilläkin tuo tuulikaappi/eteinen on tosi pieni...:)

kesän taikaa kirjoitti...

Verho näyttää hyvältä juuri noin, ilman kangasta. Kyllä nuo neliöt ovat kauniita myös verhona.
Hyvä tuli;)

Susanne kirjoitti...

Ihana oviverho!
Oletkin virkannut paljon neliöitä ja tehnyt niistä kauniita peittoja ja tyynyjä! Neliöitä tykkään itsekkin virkata:) Näin jossain blogissa pääpannan neliöistä. Sekin oli kivasti keksitty.
Mukavaa sunnuntaita!♥

Kirsi kirjoitti...

Voi miten kauniin verhon sait isoäidinneliöistä aikaiseksi,mulla alko heti sormia syyhyttää meidän kylppärin pikkuikkunan suhteen:D Itse olen tehnyt jakkaroille "baskerit" isoäidinneliöistä,(postasinkin niistä,löytyvät täältä:http://taaoistankoti.blogspot.fi/2012/02/baskerijakkarat.html)
Jossain,en kyllä muista missä näin kuvan isoäidinneliöillä päällystetyistä laatikoista ja kai noista jonkinlaisen rasian/korinkin saisi tehtyä kun vain kovettaisi sen sitten jollain...Matonkin olen nähnyt,kuteesta virkatut neliöt oli ommeltu toisiinsa kiinni ja kivan näköinen oli,mitähän muuta vielä...Ei nyt muuta muistu mieleen joten toivottelenkin sulle kivaa sunnuntaita:)

Anna kirjoitti...

Onpas pirteän näköistä! Mulla on kans kasa erikokoisia neliöitä, enkä oikein tiedä, mitä niistä tekisi... Ehkä vauvalle täkki. Oon muuten tehnyt joskus ne neliöistä koostuvat töppöset ja ne on loppupeleissä aikas helpot, kun vaan ohjeen saa :)

Mari kirjoitti...

Isoäidin neliöitä on kiva virkata! Muutapa minä en paljon en osakkaan... ;) Kauniita nuo tilkkupeitot ja kiva tuli oviverhosta.

Riitta kirjoitti...

Valtavasti oot neliöitä virkannut !Mäkin tykkään niitä tehä ja seuraavaksi aattelin kokeilla noita matonkuteista pieneksi matoksi !

sylvi kirjoitti...

tulipa kaunis verho.
Olet kyllä ahkera virkkaamaan.
Osaat niin paljon kaikkea kaunista tehdä.
Hyvää alkanutta viikkoa sinulle!

Marika kirjoitti...

Kaunis verho!Ja just hyvä kun valo pääsee läpi!Kyllä vain oletkin ahkera ja taitava kädentaitaja!
Tykkään myös ihan hirmuisesti noista neliöistä.Mitähän niistä ideois...toisethan tekee niistä mitä vaan mielikuvitus antaa myöten;kukkaro,laukku,villatakki,poncho,huivi,kämmekkäät,pöytäliina,lasinalunen...ja lanka vain valitaan tarkoitukseen sopivaksi.Itse en ole olleskaan noin ahkera enkä taitava,mutta haluaisin olla!Niin paljon noista neliöistä tykkään <3

Riitta Sinikka kirjoitti...

Onpa ihastuttavia!

kodinkuvalehti.fi/ruususuu kirjoitti...

Tosi söpöjä ja ihania. Näitä olis kyllä kiva itsekin kokeilla! Mukavaa viikkoa sinne!