keskiviikko 27. helmikuuta 2013

kukat kehykseen=)

Heippa=)Afrikkalaisia kukkia kokeilin minäkin virkata.Ohje löytyi helmikuun Talo ja Koti lehdestä.Kunhan vaan kokeilin,eikä ollut niin harmainta hajua,mihin ne käytän.
Ne kukat käytettiin sitten tähän.Nyt mun pöydältä löytyy virkattu valokuvakehys.Multa loppui tuo vihreä lanka.Tarkoitus oli virkata ensin vihreät kehykset sivuillekkin ja somistaa kehys sitten noilla pienemmillä kukilla.Siinä kohtaa tuli afrikkalaiset kukat apuun.Isot kukat peitti harmaan pohja kehyksen.
Vihreät virkatut ylä- ja ala kehykset laitoin nitojalla kiinni.Ja kukat taas kiinnittyi langan ja neulan avulla.No,olipahan niillekkin kukille käyttöä.
Tällä viikolla on kevät edennyt hurjaa vauhtia=)Olispa se ihanteellista,kun kerrankin lumet sulais kokonaan vaikka tulevan maaliskuun aikana.Toivossa on hyvä elää,
sanoo Nukakin=)Oon Nukan kanssa täysin samaa mieltä.Hyviä helmikuun loppupäiviä=)

7 kommenttia:

JaanaElina kirjoitti...

Kukathan sopii tosi hyvin tuohon kehykseen.Kivan mallinen tuo kukka.
Pitääkin tarkistaa onko saman mallinen kuin kirpparilta ostamieni kukkien malli.Joku oli virkannut kukkasia ja tuonut ne myyntiin.Oli niin edullisia että ostin ne kaikki.Tiedä sitten mihin ne käytän,tuo kehys ideakin on kiva.

Ihana Nuka ja samaa mieltä täällä.Nyt onkin ollut keväisiä ilmoja.Käytiin tänään mökillä,kivasti räystäältä vesi jo tippui.

Mukavia päiviä sinnekin.

Anna kirjoitti...

Suloinen koira teillä <3 Meilläkin on melkein kaima, meinaan Nuga, parsonrussellinterrieri.

Riitta kirjoitti...

Hyvä idea ! kauniita kukkasia :) Mä oon edelleen ihna peukalo keskellä kämmentä noiden virkkausten suhteen, käyttöä kyllä keksisin ;)

Marika kirjoitti...

Kyllä ovat kauniita kukkasesi!
Minäkin virkkasin reilu vuosi sitten afrikkalaisia kukkasia(vain hieman väärin!)jopa pienoisen pinon.Innostus hiipui ja tuolla ne laatikossa odottavat uutta innostusta.Kun niistä ei vielä haluamaani peittoa likimankaan saa :)
Mutta hei,mikä on tää juttu kun nuoli näkyykin ruusuna sivullasi..?? Ihana,ihana ♥

Sesse kirjoitti...

Minäkin virkkasin pari afrikkalaista kukkaa, silloin kun lehti tuli...nyt ne on tuolla laatikossa kaikkien muitten erimallisten kukkien ja virkattujen tilkkujen kanssa, täytyis niistä jotain joskus kehittää :)

Mari kirjoitti...

Nuo on tosi ihania kukkasia, hyvin sopivat kehykseen :)

Irmastiina kirjoitti...

Hieno kehys...kukat sopivat tuohon tosi hyvin.
Ja suloinen Nuka♥