torstai 13. maaliskuuta 2014

Johan

on sitten ollut niin mahtava keväinen viikko.Aurinko on paistellut ja kai se föhr tuulikin välillä tuuletti sielua ja mieltä.Muistaakseni maanantai oli lämpösin päivä.Ämpäri sai seurakseen vettä ja mäntysuopaa ja terasille huljautus ja harjalle tuli töitä.Havut vietiin silmistä pois ja lehtipuun oksia maljakkoon=)Sisällä vaihdoin pelakuille uudet mullat ja laitoin muutaman taimen juurtumaan.Niin ja oivalsin,että pienelle seinälle voisi laittaa pikkuisen hyllyn ja vähän isommalle isomman hyllyn.Kevättä rinnassa näköjään silläkin rintamalla.Huomenissa voisi suunnistaa taimimyymälään haistelemaan keväisiä tuulia.Villa Roseen on pujahtanut uusia lukijoita.Tervetulemas teille kaikille=)Ja hyvää kevät viikon jatkoa=)

7 kommenttia:

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Teillä on niin kaunista!
Taimimyymälääsä kävin minäkin eilen...en kyllä kään itse mitään ostanut...seurana olin..:)
Olen päättänyt, että en yhtään kukkaa kesäksi osta, kun pelakuutkin tuntuvat kaikki selvinneen talvesta. Saas nähdä miten päätöseni pitää..:D

sylvi kirjoitti...

Niin kodikasta teillä. Kiva on uusia kukkia hommata. Oikein mukavaa loppuviikkoa sinne teille.♥

Tanni kirjoitti...

Huokailen ihastuksesta - niin nättiä teillä.. Mulla pelakuut kukki vielä joulukuussa kilpaa hyasinttien kanssa, oli aika metka näky, mutta arvaas vaan onnistuinko tapattamaan ne nyt.. Mulla himo myös kukka-kauppaan ja saada kuistille väriä, mutta kun lupailivat vielä sitä myräkkää viikonlopuksi.. ehkä maltan ehkä en =).. Ihanaa viikkoa sinulle myös ja toivotaan paljon aurinkoa ja lämmintä niin mukavampi se on puuhastella!!

ritva kirjoitti...

Niin kodikasta.Minä ostin tänään multaa pitäisi jo istuttaakukan siemeniä:)

Sussi kirjoitti...

ihanan näköistä!

Marris kirjoitti...

Romanttista tunnelmaa ♥

SH - HOUSEkoti kirjoitti...

Niin suloisia kuvia ja kauniita yksityiskohtia. Pakkohan lukijaksi oli liittyä <3