torstai 29. lokakuuta 2015

Illan hämyssä

pikkuruinen keittiömme loistaa joulutähden valossa.Kohti joulua mennään:)onhan niin mukava fiilistellä,jo nyt. Kiittelen teitä upeita ihmisiä,jotka jaksatte kommentteja laittaa tänne Villa Roseen,vaikka oonkin elänyt hiljaiseloa tämän blogin suhteen.Oon kehitellyt uudenlaista ylläpitoa blogin kanssa,jotenka jatkan  hieman erilaisella tyylillä.Lopetankin tällä kertaa runosen muodossa: Aina lopulta koittaa hetki,jolloin nupussa pysyminen on tuskallisempaa,kuin riski kukkia ja kukoistaa.  Anais Nin.

5 kommenttia:

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Kivat kuvat. On ihanaa, että joulu- ja joulunaika katkaisee pitkän pimeän. Olen jouluihminen ja odotan sitä aina lähes lapsen lailla.

Tanni Kotipellolla.. kirjoitti...

On kyllä ollut ikävä sinua ja postauksiasi, tykkään niin paljon kuvistasi, niissä on aina niin paljon katseltavaa, tunnelmaa, kodikkuutta, suloisuutta.. Niinkuin nytkin..ihanaa tunnelmaa<3

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Voi ihanuus...olet palannut♥ Olen käynyt katsastamassa jokusen kerran täällä, mutta sitten onkin jäänyt tuo edellinen postaus näkemätä..:))

Sussi kirjoitti...

ihanan tunnelma siellä!

Anonyymi kirjoitti...

Tunnelmallisisa kuvia. Täällä myös Joulua jo odotellaan ja tunnelmoidaan kynttilöiden ja valojen kera. Hieno mietelause sinulle. Odotan siis kun puhekat nupusta kukkaan ja täyteen loistoon. ( vaikka oikeastaan olet sitä ollut jo koko ajan ) Tv Pirjo Tampereelta.