keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Eihän
sulla sattuis olemaan tyhjiä lasipurkkeja? Tokihan niitä multa löytyy.Sitten liotellaan niitä kuumassa vedessä ja hangataan (taatusti pikaliimaa)etiketit pois.Pestään ja kuivatellaan,Sitten otetaan virkkuukoukku kauniiseen kätöseen ja lanka tietty myös mukaan.Sitten virkataan päällyset lasipurkkeihin.Koristellaan haluamalla kuviolla.Liimataan tarvittavat osat yhteen.Sytytetään kynttilä ja nautitaan :)Valoa pimeyteen! Mukavaa viikon jatkoa sulle ja näkymisiin:)

6 kommenttia:

Ruususuun äiti kirjoitti...

Voi kuinka suloinen! Täytyy kokeilla! :D

Tanni Kotipellolla.. kirjoitti...

Purkkeja löytyy, lankaa ja virkkuukoukkukin..mutta mun älylliset lahjat ei riitä siihen, että mä hahmottaisin tuollaista kuviota..tarttisin jonkinlaista ohjetta jotta homma ehkä onnsituisi. Mutta ihastelen sun kuppiasi kun on niin söötti!!

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Purkkeja löytyy, mutta tuo virkkaustaito puuttuu...tykkän noista. Varsinkin tuosta alimmasta...:)

Sussi kirjoitti...

ihania!

Nanette kirjoitti...

Voi miten suloisia!!! Mäkin olen taas syksyn myötä innostunut virkkaamaan, mutta taidot on vielä niin alkeelliset,että pysyttelen pipoissa ja kaulureissa... Ehkä joku päivä uskaltais kokeilla jotain tällaistakin..

pirkko kirjoitti...

Voi että olen onnellinen kun täällä blogissa on taas elämää,pitkän aikaa kävin katsomassa vanhoja päivityksiä silloin tällöin,kun saan täältä aina ideoita ja hyvän mielen,onneksi nyt näinkin pian huomasin,kiitos paluusta :)