lauantai 7. marraskuuta 2015

Jos




Tilda kirjoja katsellessa ei synny inspistä,niin ei sitten mistään.Kuvia katsellessa voipi hahmot tuntua työläiltä,ehkä vaikeiltakin.Mutta kun viitsii aikansa nyplätä,voipi saada aikaan jotakin ,vaikkei ne nyt ihan muistuta ohjeen mukaista hahmoa,vaan ei kai se ole tarkotuskaan.Joka kerta syntyy kuitenkin jotakin ainutlaatuista.Ja erilaista.Tildan talvikirjasta vuodelta 2013 syntyi Eukko pikkurilli.Siinä se nyt istua nakottaa kahvikupissa. Suloinen Eukko Pikkurilli.Terkkuja sinne ja nähdään taas:)

7 kommenttia:

mustakissa kirjoitti...

Kyllä onkin suloinen:)

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Nii`i...vaikka minä nypläisin ja räpläisin ja tutkiskelisin ohjeita ei kyllä mitään synny....olen jo luovuttanut..:D

Sussi kirjoitti...

symppis eukko:)

Tanni Kotipellolla.. kirjoitti...

Totta, että Tilda kirjoja lueskellessa syntyy inspiksiä, mutta siltikään, en ole vielä saanut aikaiseksi yhtäkään tuollaista hahmoa meille.. Sinun pikkuruinen Eukkosi on kyllä symppis<3

Riitta kirjoitti...

Noita kirjoja on tullut aikanaan hankittua ja usein selailen niitä ihastellen. Omat tekeleeni suurimmalta osin on mennyt lahjaksi, mutta nyt kun Tildailusta muistutit tuolla suloisella hahmolla niin alkoi sormia syyhyttämään...tosin meille on tänä syksynä muuttanut kylään saamattomuus ja se kovasti rajoittaa mun tekemisiä ;)

Mantelilaakson Susanna kirjoitti...

Tildan taikaa!
Suloisia kuvia!

Leppoisia syystuulia ja aurinkoa täältä Mantelilaaksosta!

Nanette kirjoitti...

Ihanaa,sä oot tullu takas <3 !! Kiva kuulla sinusta taas!
Suloisen eukon teit :)