sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Toukokuu

on täällä!!!! Toivotetaanhan se nyt oikein sylin täydeltä tervetulleeksi tänne meille.Tätähän sitä ollaan niin odotettu.Läpi talven pakkasten.Lumituiskujen ja sohjon kahlausten.Ollaan niin otettuja,kun saadaan nauttia tästä luonnon heräämis näytelmästä.Eikö!


Ja mitä taas niihin sääennustuksiin on uskominen,ensi viikkokin näyttää hyvinkin kesäiseltä:)Takki saa jäädä varmaan jo naulakkoon,kun koirien kanssa kirpaisee metsälenkille.

Kesän lyhyys voisi lisätä sitä nautintoa,minkä vuodeajan vaihtelut tekee meille ihmisille.No,ensi viikolla voisikin sitten keskittyä parvekkeen sisutuspuuhiin.Kokeilin hetekkaa jo tuohon nurkkaan ja tuohon nurkkaan,vaan taitaapa jäädä haaveksi.Kun tila käy liian ahtaaksi.

Rautasänky päätyy sitten varmaan olkkariin,kun on hiukka vielä isompi kuin hetekka:)Vaan oman haasteensa se antaa tuo parvekkeenkin sisustaminen.OOn päättänyt kuitenkin,että siitä tulee mun oma pikku gardeni:)Jotenka sisustamisiin ja toivottelen sulle ihanata Toukokuuta!!

5 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Täällä päivä oikeestaan vasta alkaa, kun aamulla paha migreenikohtaus taas kaatoi petiin. Onneksi nyt olen vihdoinkin saanut lääkettä, joka siihen mokomaan tehoaa.
Täällä toukokuu alkaa oikein ihanasti auringon paisteessa. Vaikka syksyn ihminen olenkin, tykkään näistä SUomen vaihtuvista vuodenajoista paljon....ja odotan kesää innolla..:)
Laita sitten kuvia parvekkeestasi!
Hauskaa Wappua♥

Sussi kirjoitti...

Mukavaa toukokuuta ja parvekkeen sisustushetkiä!

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Nyt ilmat vihdoin suosivat puutarhureita. Aurinkoisia ja mukavia hetkiä parvekkeen kesäistämiseen.

sylvi kirjoitti...

Sinulla on niin romanttinen koti.
Iloa päiviisi ♥ ♥

ritva kirjoitti...

Aurinkoisia päiviä ihana parveke:)