.

sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Vanha


ovi.Kulunut,vaan niin täynnä tunnelmaa ja ajan patinaa.Käy tuohon keittiön ja olkkarin oviaukkoon täydellisesti.Ohi mennessä sivelen sitä kevyesti ja olen iloinen siitä,että löysi paikkansa meiltä.Ah,niin suloinen:)Muutama pikkuruinen mattokin valmistui viikolla matonkuteista,joista yksi vilahtaa oven edustalla.Pienet matot valmistuu yhden illan aikana,kun pistää koukun heilumaan.Nyt toivottelen sulle ihanaista sunnuntai päivää.Huomenna on jo Helmikuu:) Heippa!


sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Pikkuruiset


liinaset.Kauniisti kuvioidut.Osa saaanut reunukseen soman pitsisomisteen.Kaikki ovat riemunkiljahduksella höystettyjä löytöjä kirppikseltä.


Ompelin niistä osan yhteen ja laitoin tuohon oviaukon reunaan roikkumaan.Näkyy molempiin suuntiin.Keittiöön ja olkkariin.Monikäyttöisiä nämä liinat.Kunhan vaan etsii oman käyttötarkoituksen.Näkyvillä niiden on oltava ehdottomasti.Sääli olisi piilotella näitä kaappien kätköissä.

Jospa tulevalla viikolla löytäisi taas sopivan rakosen kirppis kierrokselle:) Nyt sunnuntain jatkoja ja hyvää uutta viikkoa sinne sulle:)

sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Lampunvarjostin:)


Kirpakkaa pakkas sunnuntaita:)Ihana ulkoilukeli!Pakkanen nipistää poskia.Lumi narskuu jaloissa ja aurinko paistaa.Piristävää:)No,eilen sain valmiiksi tuon virkatun varjostimen keittiön lamppuun.Kuvissa huomasin jonkin sortin tahran tuossa valkoisessa osassa.


Taitaa olla liimaläntti kukasta vanhassa varjostimessa.No,täytynee virkata siihen jotakin,jotta jää läntti piiloon.Ilman valoa ei länttiä huomaakkaan.Virkattu kukka vaaleanpunaisesta langasta voisi olla soopiva.Niinpä.No eikun uusien virkkauksien kimppuun:) Sunnuntain jatkoa sinne sulle ja iloa uuteen viikkoon:)Pirtsakat pakkaskelit ainakin jatkuvat.

torstai 14. tammikuuta 2016

Heippa taas!

Pitkästä aikaa:)Aika menee kuin siivillä ja valokuvausta olis niin paljon mukavampaa harrastaa luonnon valossa:)No,meillä ovat pöydät pienentyneet sitten juhlapyhien ja tilaa siten tullut lisää muille rakkaille huonekaluille.Niin kuin nyt esmes tuolle keinustuolille.


Sain kuin sainkin se mahdutettua olkkariin:)Lamppu sai uuden virkatun päällysteen kulahtaneen tilalle.Piristyi kummasti,kuin mekin,kun sitä katselemme.Siitä innostuneena,keittiön lamppukin on saamassa uutta yllensä.Ehkä siitä sitten ensi kerralla.Nyt toivottelen sulle ihanaista viikonloppua:)

lauantai 9. tammikuuta 2016

Ihana valo:)


Heippa hei! Nokka kohti kevät tuulia:)Vaikkei nuo paukkupakkasetkaan nyt niin hirvittäviä ole olleet.Ihana aurinkokin on molottanut miltei joka päivä.Kiireinen viikko takana.Vaan nyt on koti putsattu joulukoristeista ja niin raikas ja valoisa on koti.Päiväkin on pidentynyt jo paljon ja pakkasmittari näyttää lauhtumisen merkkejä.Vähän ainakin.

Muutama räpsy keittiöstä.Joulukukasta on kohta vain muisto jäljellä.Vaan pelakuu pääsi jo keittiöön.Eipä sen kummempia kun pakkasen raikastamaa viikonloppua ja valoa ja iloa viikonloppuusi:)