.

tiistai 31. toukokuuta 2016

Helteiden

keskeltä kesäterkkuja sulle:) Näemmä pienimuotoinen blogitauko on tullut ihan itsestään.Vaan eiköhän se taas tästä tasaannu,ajan kanssa.Niinpä,hellettä pukkaa nyt Suomen maahan ja nautiskellaan niistä nyt.Loppuviikosta sitten viileätä taas vaihteeksi .

Eipä tässä sen ihmeempiä,vaikka aina löytyisikin aihetta vaikka nyt tänne blogiin.Taitaa olla monella muullakin näin kesän kynnyksellä,jotta pihalla viihdytään enemmän.

Vaikkei meillä omaa pihaa ole,niin mieluummin sitä kirmailee tuolla luonnossa kuin sisällä koneella istuen;)

Kirpparilta on löytynyt muutama aarre.Kuten esmes tuo ihastuttava lautanen,mikä pääsi keksipurkin kanneksi.

Ja valkoinen pieni kirjailtu liinanen.Siis eihän tuota raaski pöytään laittaa.Somistakoon nyt tuota laatikon reunaa.

Tämä viikko on varmaan kiireinen monelle,kun koulujuhlat ovat loppuviikosta.Vaan mukavaa viikkoa sulle kuiteskin.Ja yritetään tavata useammin,ok. Kesäterkuin Jaana Kristiina:)

perjantai 20. toukokuuta 2016

Perjantai

päivä valkeni aurinkoisena ja lämpimänä.Lenkillä tuli jo hiki ja vesipullo repussa oli omiaan.Karvatassujen kanssa on mukavampi loikkia metsäpoluilla,kun isot puut antavat varjoa.

Parvekkeellakin viihtyy niin paljon paremmin,kun on lämmintä.Parveke,niinkuin kaikki muukin,elää pienessä muutostilassa hiljakseen kesän edetessä.

Pieni lisähuonehan tuo parveke on.Kaikkina vuodenaikoina.Kesäpesä.Kesäkeidas.


Taidanpa ottaa sukkatekeleen kätöseen ja mennä pupusen kanssa kellimään kesäpesään:)Toivon sulle kivaa viikonloppua ja aurinkoa!

sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Sadepäivänä

on ainakin tuoksut kohillaan.Niin sisällä kuin ulkona.Ootte varmaan huomanneet sen ulkosalla:)Toin tuomenoksaa sisälle ja tuoksutellaan nyt sitä.Mahtavaa tuoksua leijailee!

Yksi sukka valmistui ja toista kohta aloitellaan.Tällä kertaa omia jalkoja lämmittämään.Roikkukoon nyt tuossa hyllyn reunassa,kunnes saa kaverin.

Tuunailin vähäsen nuppineulatyynyäkin.Mihin ihmeeseen ne neulat on joutuneet?

Pyhäpäivän hiljaisuutta ja sadepäivän jatkoa vaan sulle.Pijellään sadetta.Pian paistaa kuitenkin aurinko:)

keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Sitä

ollaan keskellä viikkoa ja niin siivouspäivässä:) Ilmakin on mitä otollisin siivoukseen,kun väliin ropisee vettä.Kaatamalla.

Rupesinpa päivittämään olkkaria.Muutama viherkasvi luo viihtyvyyttä ja vehreyttä.Ja jotenkin sitä valon lisääntyessä kaipaa  myös väriä sisustukseen.

Sitä sain pikkasen jo värikkäästä langasta ja virkkuukoukun yhdistelmästä.Turkoosia ja vaaleanpunaista.

Vaan minäpä jatkan siivouksia ja toivottelen sinulle reipasta viikon jatkoa:) Näkymisiin!

sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Lippu

on nostettu salkoon.Tänään juhlitaan Äitejä.

Ja lapsia,jotka ovat tehneet meistä Äitejä.

Hyvää Äitienpäivää toivottelen kaikille Äideille! Rakkautta ja auringonpaistetta:)

perjantai 6. toukokuuta 2016

Kun

suunnitelma A ei käy,otetaan käyttöön suunnitelma B,C,D tai Ö.Aina pitää olla varasuunnitelmia,jos jotakin haluaa.Kesäparvekkeen sisustus suunnitelman lähtökohtana oli löhöilypaikka lueskelulle,linnunlaulun kuuntelemisiin tai vaikka niiden kärpästen huiskimisiin.

Hetekka kun osottautui liian tilaa vieväksi,petauspatjasta ja vilttikatoksesta sain sen.Tyynyt ja pöytä pienestä tuolista täydentävät kesänautiskelun.Löhöilypaikka on kätevä vaan rullata kasaan sateen vallatessa ilmatilan.

Aurinkotuoli syntyi taas vanhasta rottinkituolista ja rahista.Kirpparilta löytynyt täkki lojuu niiden päällä.

Tykkään sisustaa parvekettakin ihan samantyylisillä huonekaluilla,kuin sisätiloissa on.Ruokapöytä ei meidän parvekkeelle mahdu.Ehkä sekin joskus,kun sopivan kokoinen löytyy.

Humalaa laitan kasvamaan tuonne löhöpaikan parvekekaiteeseen.Muutama talvehtinut pelargonia ja pari orvokkiamppelia ja muratti on jo löytänyt paikkansa kesäkeitaasta.Pelakuita,yrttejä ja .......Pittää vielä saada.Kesä ilman kukkia ei olis kyllä kesä eikä mikkään.Ja kohta niitä saadaan suoraan luonnostakin.Eipä muuta kuin nauttimaan kesäviikonlopusta ja lätkästä.Eikö:)Hyvää Äitienpäivä viikonloppua!

sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Toukokuu

on täällä!!!! Toivotetaanhan se nyt oikein sylin täydeltä tervetulleeksi tänne meille.Tätähän sitä ollaan niin odotettu.Läpi talven pakkasten.Lumituiskujen ja sohjon kahlausten.Ollaan niin otettuja,kun saadaan nauttia tästä luonnon heräämis näytelmästä.Eikö!


Ja mitä taas niihin sääennustuksiin on uskominen,ensi viikkokin näyttää hyvinkin kesäiseltä:)Takki saa jäädä varmaan jo naulakkoon,kun koirien kanssa kirpaisee metsälenkille.

Kesän lyhyys voisi lisätä sitä nautintoa,minkä vuodeajan vaihtelut tekee meille ihmisille.No,ensi viikolla voisikin sitten keskittyä parvekkeen sisutuspuuhiin.Kokeilin hetekkaa jo tuohon nurkkaan ja tuohon nurkkaan,vaan taitaapa jäädä haaveksi.Kun tila käy liian ahtaaksi.

Rautasänky päätyy sitten varmaan olkkariin,kun on hiukka vielä isompi kuin hetekka:)Vaan oman haasteensa se antaa tuo parvekkeenkin sisustaminen.OOn päättänyt kuitenkin,että siitä tulee mun oma pikku gardeni:)Jotenka sisustamisiin ja toivottelen sulle ihanata Toukokuuta!!