.

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Pähkäilyä....

Hejsan!Nyt on tullut loikittua kukkakedoilla,ettei ole täällä blogissakaanpäässyt käymään.Uusia lukijoitakin on pitsienkeli saanut:)Kiitosteille siitä ja tervetuloa pitsienkelin matkaan:))Kesäloman viettoon kuuluu ennen kaikkea pähkäily.Senhuilaamisen lomaan.Manni ainakin näyttää kovasti miettivän,jotta mitäs sitten seuraavaksi?Eikö jo lähettäisi lenkille!Saisi tuohuilailu jo riittää!!!

Sadetta on tämä alku viikko sään puolesta ollut .Vaakatasossaja pystysuoraan ja kovaa. Ulkona ei pahemmin kukkakedot olehoukutelleet.Pientä päivitystä sisälle olohuoneeseen uusien kukkatyynyjenmuodossa.Hempeetä ja romanttista vaaleanpunaista kukkakuosia.Jostakin sisustuskirjasta bongasin,että liinatkin pitää nyt olla silittä-mättömiä.Kirpputorilta löydetty liina saakin sitten olla pöydälläryppyineen kaikkineen.Kukatkaan ei oikein tykkää kovasta vesisateesta.Mutta pianne jo kasvattaa uusia kukkia,kun sateelta limoittuneet nyppiipois.
Nyt näyttää ulkona aurinko pikkuisen pilkistävän pilven lomasta.
Kukkakedot kutsuu...Mukavaa heinäistä viikon jatkoa teille ja
voikaa hyvin:))
Nähdään taas!

6 kommenttia:

Linda kirjoitti...

Ihanaisia kesäpäiviä sinne :) Kauniita kuvia!

sylvi kirjoitti...

Kauniita kuvia.
Kiitos samoin sinulle mukavaa viikkoa!

Susanne kirjoitti...

Kaunista on kuvissa. Ihanat kuvat.
Oikein mukavaa heinäkuun jatkoa!

Liisa kirjoitti...

Manni näyttää niin lutuiselta;):) Minusta on niin mukavaa kun olen laiska silittämään, että nykyään voi pitää rypyllisiä liinoja pöydällä:)Pääsee helpolla kun ei tartte silittää.

Jaana Kristiina kirjoitti...

Kiitos teille tytöt kommenteista ja mukavaa viikkoa:))

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kauniit kukkakuosit tyynyissä.. ja tuo pesusoikko on IHANA!!!