.

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

TURKOOSI=)

HEIPPATIRALLAA!


Joulu kun lähestyy oon villiintynyt täysillä turkoosista väristä.Ei meillä muutenkaan punanen ole koskaan ollut joulunakaan esillä.Tontuissa korkeintaan ja jossakin kyntteliviritelmässä.Mitäpä sitä,väri kuin väri,se joulu tulee kumminkin.Eikä se joulun tunnelma ole taatusti väristä kiinni.
Turkoosi on nyt mun väri.Pastellinen.Virkkasin tuon päällisen tyynyyn ja samalla huomasin,miten se onkin vahingossa tuppaantunut tänne meille.Se väri.Esmes,tämä tuoli on mulle kultaakin kalliimpi.Väritykseltään ja muodoltaan.En luopuisi siitä,niin vaikka saisin kimpaleen sitä kultaa.Tai no siinä tapauksessa,pitäis varmaan miettiä uudestaan.Miten jokin tuoli voi olla niin arvokas,miettii mies,kun on sitä liimannutkin moneen otteeseen.Mutta kyllähän se sen tietää jo miksi.Sama se on tuo turkoosi kannu tuossa keittiön pöydällä.Kultaakin kalliimpi.


Niin jos nyt vaikka tulipalo syttyis tai jokin muu mullistus,nappaisin varmaan ne mukaani ja tuon pupusen,mikä on mulle kans kultaakin kallimpi.Laitoin vähän joulua sillekkin tuohon seinustalle=)
Mun adventtikynttilä viritelmä on tässä.Paksu kynttilä palaa varmaan koko jouluisen kuukauden.Ja toivottavasti pitää yllä sitä joulurauhaa,rakkautta,iloa ja joulun odotusta.


********


Olin saanut tunnustuksen Heidiltä,oman kodin onnesta.Kiitos Heidi.Minun täytyy tunnustaa heti,että olen aikas laiskasti sinulle viestejä laitellut.Oon näköjään laiskistunut sen asian suhteen.Mutta kahdeksan tunnustusta tulee tässä:1.Kävin äsken influenssa rokotteessa.Ja mun piti mennä nukkumaan sen jälkeen,kun menen yövuoroon illalla.Mutta mä piristyin.(mitähän siinä rokotteessa olikaan????)2.No,kyllä mä vielä nukun,että jaksaa sitten yövuoron.3.Tunnustan,että tässä oli miettimistauko=on nää aika vaikeita.4.En kattele juurikaan telkkaria.En voi sietää maksullisia kanavia.Ne mainokset,ne mainokset:(Ainoat kanavat mitä kattelen hyvin harvoin on ykkös-kakkos ja FST5.5.Elokuvia katellaan sitäkin enemmän.Mun armaani keräilee elokuvia.Sillä onkin aika komea kokoelma täällä hyllyssä,talon perällä,tietokone huoneessa,niin kuin me tätä huonetta kutsutaan.Varmaan sen takia,että meijän pöytäkone on tässä huoneessa.6.Jos olisin miljönääri tai miljärdööri, vai mitä niitä olikaan,tekisin taatusti jonkin sortin kehitysapu työtä.Niin ja menisin ite paikan päälle ja valvoisin,että se apu menisi perille ja siihen mihin oli tarkoitus.Ja ei tasan olisi välikäsiä viemässä niitä roposia omiin taskuihin.7.Tänä päivänä luokkaerot kasvaa kasvamistaan.Köyhät köyhtyy ja rikkaat rikastuu.Tunnustan,että nämä yhteiskunnalliset asiat pistää suututtamaan.8.Tunnustan,ettei niihin paljon ite voi vaikuttaa,mutta se lähtee heti kulkemaan,ensimmäisellä askeleella.Teot,sanat ja huolenpito.Niin ja varsinkin inhimillisyys ja välittäminen.


*****


Johan siinä tulikin.Vauhtiin kun pääsi,olis voinut tulla enemmänkin.Jos nyt joku haluaa tunnustaa kahdeksan asiaa,niin ottaapi mukaansa vaan.Ja tunnustamaan!


*****


Kivat viikon jatkot vaan sulle=)10 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Turkoosi on kaunis väri!Täällä blogistaniassa sitä olen ihaillut useissakin kodissa.Itse vain lämpenen kovin hitaasti omassa kodissa tälle värille..mutta kuitenkin lämpenen,hitaasti siis!Kotisi on niin kaunis ja kotoinen,olen sanonut sen ennenkin mutta ei voi kuin toistaa itseään :)
Mukava oli lukea tunnustuksiasi.Menen myös ens viikolla influenssarokotteen hakemaan.
Mukavaa loppuviikkoa!

sylvi kirjoitti...

Kaunis on turgoosi, mutta punanen on minun jouluvärini.
Olet taas tehnyt niiin kaunista.♥

kisu kirjoitti...

Aivan ihana turkoosi tyyny!
Kivaa keskiviikkoa!
-kisu-

JaanaElina kirjoitti...

Turkoosi sopii hyvin jouluun siinä missä punainenkin.Tai mikä muu väri tahansa.Minusta turkoosi sopii teille hyvin,teillä on sellaista ihanaa huvikumpu-tyyliä siellä kotona ja turkoosi kuuluu siihen ehdottomasti.

Sain kivan vinkin tuosta tyynynpäällisestä ja jakkarasta.Löysin eräästä roskiskatoksesta tuollaisen jakkaran,jonka päällinen puuttui.Taidan tehdä siihen laudasta kannen ja virkata siihen päällisen.

Auts,mun pitää laittaa kauppalistaan adventtikynttilä.Taitaa meillekin yksi kynttilä tuoda sitä rauhaa,rakkautta,iloa ja joulunodotusta.

Mitä parasta viikonloppua teille sinne.

Hanne kirjoitti...

Ihana tuo tyynynpäällinen! Ja ei ihmekään että tuolista tykkäät.

Oikein ihanaa viikon jatkoa sinne teille!

Heidi - omankodinonnea kirjoitti...

Kauniilta näyttää tuo turkoosi kodissasi! Mikä siinä onkin, että joku asia, väri, esine voi näyttää toisen kodissa aivan täydelliseltä, mutta omaan kotiin sitä ei voisi kuvitella ottavansa. Ja sitten ehkä kuitenkin huomaa joku kaunis päivä ottaneensa:D Ihania tunnustuksia! Niistä sai taas tuntea sinua hiukan paremmin.

Jaana Kristiina kirjoitti...

Kiitos tytöt viesteistä.Väri kuin väri,joulu tulee=)

Niin ja mukavaa adventti viikonloppua,jos nyt ei nähdä ennen sitä.

ellu kirjoitti...

Kauniita kuvia!
Nätti tuo jakkaran päällinen ja tuo tuoli on niin kaunis. Itsellänikin on vanha tuoli joka on minulle hyvin, hyvin rakas.
Noista tunnustuksista huomasin ajattelusi olevan paljon samanlaista kuin itselläni.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kaunis turkoosi väri onkin ja eiköhän se joulu tule aivan jostakin muusta kuin väristä....☺

Riitta Sinikka kirjoitti...

Rakastan turkoosia! Ja voi miten kaunista!!!