.

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Mitäs

jos koluttais kaapit ja leikeltäis tai revittäis vanhat verhot,lakanat,vaatteet.Kerittäis nättiä rullia
ja virkattaisiin matto pääsiäiseksi.Vielä kerkiää vallan mainiosti.Pääsiäisen väri on keltainen,pirtsakka väri kevääseen.Ite löysin kirpparilta nuo vanhat verhot ja kaapissa on vielä pinossa yksi keltainen lakana,jotenka ihan kivan kokoisen maton saa jalkojen alle.Pääsiäiseksi=)



Keltaista onkin kotona aika vähän.Mutta pääsiäisen aikaan ainakin, se saa loistaa.





Pieninä yksityiskohtina.Ei yhtään hassumpi väri.Pirtsakka.Tuo suloinen lintu on Hannelta,punaisesta talosta maalta.On joskus arpaonni suosinut meikäläistäkin=)Hyllyssä valkoisen kukkakupin takana on taas aarteista aartein.Vanha Arabian lautanen,kirpparilöytö ihan muutamalla eurolla.Reunat on ihanan rosoiset ja kukkakuvionti ja värit kohdillansa.Ihme kiksejä tuostakin vaan saa;)Vaikka esmes GG:t on niiiiiin suloisia,mutta nämä vie voiton.Eletty elämä,rosoisuus,tunnelma.Kohta jatkan sen silittelemistä,joopa joo.......







Keltanen narsissi taas pääsi ulos ikkunalaudalle.Viihtyy siellä paremmin kun sisällä.Muutama pajunkissan oksa ja pääsiäisasetelma on valmis.Tuo valkoinen kyltti haastaa mua jonkin verran.Enemmän kuin yksi englanninkieli taidoton on ihmetellyt sitä.Pienillä lisäyksillä siitä vois kehitellä vaikka sun mitä.Kyllä mä vielä naputan sen kiinni johonkin seinään,ulos.Nyt vaan kaivamaan niitä vanhoja lakanoita sun muita ja virkkaamaan.Tämä on haaste=)Mukavaa viikon jatkoa!










15 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Kiitos, kun olit liittynyt lukijaksi :) Pirtsakan näköinen matto on valmistumassa, mihin tilaan ajattelin laittaa sen? Minkäkokoisella koukulla virkkaat? Jos ottaisi haasteen vastaan ja kokeilisi väkertää :)

Jaana Kristiina kirjoitti...

Kiitos itsellesi,Anna.Ja kiva ,jos otat haasteen vastaan.Pääsiäisenä sitten voidaan ihailla toistemme aikaansaannoksia=)
Noissa lakanakuteissa oon käyttänyt koukku nro 10.On sen verran karheeta tuo kude,jotenka on helpompi virkata tuon kokoisella koukulla.Käytössä,sitten siellä lattialla kude pehmenee kuin itsestään.

Jaana Kristiina kirjoitti...

Keittiöön aattelin laittaa väriläiskäksi valmiin maton.
Mukavaa päivää sulle ja virkkaus intoa kovasti!

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihanaa "pääsiäis"-fiilistä!!

♥ Erican Vaaleita Unelmia ♥ kirjoitti...

Kyllä matostasi tulee ihanan pirtsakka. Oikea pääsiäisen väri :)
Mukavaa päivän jatkoa sinulle

JaanaElina kirjoitti...

Mulla on kanssa noita keltaisia vanhoja lakanoita,oikeita retroja.Raaskisikohan leikata matonkuteeksi.Sinun maton alku näyttää niin söpöltä.

Keltaista väriä on ilmestynyt meillekin pienissä määrin.Näin keväällä ja pääsiäisen lähellä keltainen koukuttaa.

Ihanaa tunnelmaa jälleen kuvissasi.Meikäläisellä on joku ihme jumi päällä,ja bloggailu on jäänyt vähille.Mikä lie vaivaa.Onneksi täältä saa hyviä inspiraatioita.

Mukavaa viikonjatkoa.Juu tosiaan maaliskuun vikaa viedään.

Kirsi kirjoitti...

Kaunis on kuin karamelli matonalkusi:)Meillä ei ole keltaista väriä oikeastaan missään muualla kuin pääsiäiskoristeissa,en oikein ymmärrä miksi se näyttää muilla hyvältä mutta itsellä oudolta...Suloinen on tuo tilkkupeittosikin...Kivalta näyttää myös ikkunalauta,itselläni olisi tarkoitus ensi viikonloppuna laittaa parveke kevätkuntoon,saas nähdä kuinka käy;)Minäkin tartun haasteeseen,tosin kovin isoa mattoa en mene lupaamaan,semmonen mallia kynnys vois olla sopiva=D Mukavaa viikonjatkoa sinullekin "väriterapeutti"<3

sylvi kirjoitti...

Kyllä tulee kaunis, hempeä matto.
Niin kaunista sinulla muutenkin.
Mukavaa kutomispäivää sinulle!

Heidi - omankodinonnea kirjoitti...

Aivan ihana tuleekin matosta! Kiitos haasteesta, tekisi mieli kyllä kokeilla tuota maton virkkaamista:)

MaMMeli kirjoitti...

Minä täällä revin vanhoja lakanoita ja menen sitten niistä kutomaan muistojen mattoa:)

MaMMeli kirjoitti...

Minä täällä revin vanhoja lakanoita ja menen sitten niistä kutomaan muistojen mattoa:)

Susanne kirjoitti...

Ihana matto siellä valmistuu!
Minustakin pääsiäisen väri on keltainen:) Virkkaan pääsiäiseksi keltavalkoista keittiöpyyhettä.

Tuo vanha Arabian lautanen on aivan ihana. Kirpparilta olen käydessäni etsinyt noita vanhoja Arabian astioita, varsinkin kukkakuviollisia ja toinen mitä olen etsinyt on kultareunaiset vanhat Arabian astiat.

M kirjoitti...

Tulee komias matto pääsiäiseksi =D
Liityin uutena lukijakaartiisi. Löysin tieni tänne Marikan muistelmat -blogin kautta.
Mullakin on tekemättömät-listalla virkattu matto. Ohjetta hiukan vielä katsastelen ;)

K kirjoitti...

Hieno matto! Ja mahdottoman ahkera oot, kun kuteeseen materiaalin omista varastoista vaan löysit/tekaisit. Ja ihania piristyksiä kaikki nuo keltaiset yksityiskohdat!

Kivaa viikonloppua!
-k-

Jaana Kristiina kirjoitti...

Mukava kuulla Jaana Elinastakin pitkästä aikaa=)Tovottavasti sulla ei jää jatkuva jumi päälle omien postausten suhteen:)
Ja kiitos teille muillekkin.Jatketaan virkkauksia jotta saahaan matto pääsiäiseksi.
Mukavaa viikonloppua!