.

perjantai 16. maaliskuuta 2012

Perjantai

on mulla siivouspäivä.Pitkä aika onkin kulunut siitä,kun viimeksi oon kerennyt siivoamaan oikein kunnolla.Kunnolla tarkottaa sitä,että kaikki irtonaiset tekstiilit lähtee ulkoilemaan.Harmi,kun nyt on vähän kosteaa,mutta hetken saavat siellä ulkoilla.Pidänpä tässä itekkin huilitauon väliin.
Isommalla koiralla on nyt karvan lähtöaika.Imuroitavaa riittäis joka päivälle.Mutta oon oppinut kävelemään niistä ohi,vaikka hirmuinen siivoilija oonkin.Kuka sitä nyt jokapäivä imurin kanssa viittii heilua.



Muutaman tyynynpäällisen oon kuitenkin virkannut,vaikka vannotin etten nyt vähään aikaan.Aattelin vähän keväistä ilmettä,vaaleanpunaista ja keltaista.Sopiikin tuo keltanen pääsiäisaikaan vallan mainiosti.





Silloin kun se kunnon siivousinspis iskee,kiroan nämä pikku tilpehöörit maasta taivaaseen.Pölyrätille on töitä vaikka muille jakaa.Onhan ne kivoja,vaikka oonkin vähentänyt niiden esillä oloa huomattavasti.Nyt kun tuo lasivitriini on taas olkkarissa,pyyhittävää tuli taas lisää.Sit kun koti rupee näyttämään enemmän kaupalta kuin kodilta,karsitaan tavaraa pois.Siivouspäivänäkin on helpompaa=)Miten näihin tavaroihin voikin kiintyä?







Siivouspäivänä näyttää enemmän siivotulta?kun pöytä saa uuden liinan.Vaaleanpunaista valkoisilla palloilla.Kivaa piristystä=)









Ja keittiössä samaa kuosia.Otin sitten pois sen violetin vahakankaan.Ja valoa tuli taas roppakaupalla lisää=)Nyt pääsee isäntäkin rullaamaan kankaista pöytäliinaa,ennen kuin asettelee murkinaa pöytään=)Nyt taijan lähtee jatkamaan siivouksia.Illalla onkin mukava taas seurata Voice of Finlandin tarjontaa.Ootteko seurannut?Tasokasta viihdettä pitkästä aikaa=)Mukavaa viikonloppua!












16 kommenttia:

Heidi - omankodinonnea kirjoitti...

Minäkin viimeksi hiukan kiroilin, kun pölyrätin kanssa touhusin. Mutta kun ne tavarat vaan on niiiiin ihania, että ei niistä voi luopua:) Minä ostin ennen joulua jostain alesta tuollaisen samankuosisen vaaleanpuna polkadot vahaliinan, ajattelin laittaa sen kesällä puutarhapöydälle:) Mukavaa viikonloppua!

Maanvaiva kirjoitti...

Suloinen se palloliina!! aiai..tahtoo kans!!
Ihanaa viikonloppua!!

Anna kirjoitti...

Ihania kuvia ja palloliina on ♥ Täällä kans yksi Voice of Finland fani, jopa mieskin tykkää formaatista, siitä tulee aina hyvälle tuulelle! Mukavaa viikonloppua :)

Anna kirjoitti...

Ihania kuvia ja palloliina on ♥ Täällä kans yksi Voice of Finland fani, jopa mieskin tykkää formaatista, siitä tulee aina hyvälle tuulelle! Mukavaa viikonloppua :)

Sirutuuli kirjoitti...

Suloisia kuvia. Meilläkin seurataan TVOF:ia. Alussa ei kiinnostanut, mutta kun kerran oli telkkari auki siihen aikaan, jumiin jäin. Joka jakso on pitänyt sen jälkeen katsoa. Idolsit ei enää kiinnosta pätkän vertaa, taso on niin paljon kovempi tässä uudessa kisassa. Valmiita loistavia laulajia kaikki!

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Upea siivouspäivä ja kauniin palloliinan olet laittanut pöytään.

Tunne on upea, kun kaikki on tehty:)

Ps. blogissani on arvonta, kurkista:)

Sesse kirjoitti...

Minä olen katsonut netistä tuota Voice of Finlandia, kun "melkein sukulainen" on siellä mukana Laurin joukkueessa,eli Kim Koskinen :)
Tänäänhän siellä onkin toiset joukkueet...

Kirsi kirjoitti...

Väriterapiassa täällä taas=D Melkoisen nopea virkkailija olet,kauniita nuo virkatut tyynyt,liinatkin on niin söpösiä että rupesi itsellänikin tuollaista mieli tekemään...Kyllä meilläkin kyseistä ohjelmaa tiiviisti seurataan,ihan koko perhe:) Mukavaa viikonloppua♥

Hanne kirjoitti...

Kiitos ihana ihminen ihanasta paketista! <3 Hunksit kiittää luista. Taitaa pari kappaletta olla jo tuhottu=)

Ihania noi sun virkatut tyynynpäälliset! Ja muutenkin kivoja kaikki värit.

Mie tykkään tosta Voicesta. Tosiaan kun kaikki on niin hyviä laulajia niin on kiva katsoa.

Mukavaa viikonloppua!

Sari kirjoitti...

Voi vihdoin pääsen tänne blogiisi kun isännys suvaitsi vaihtaa selainta! Jostain kumman syystä ei vaan päästänyt tänne ja joihinkin blogeihin en päässyt kommentoimaan vaikka kuinka yritin!!!

Mutta siis siivoaminen on ihanaa ja varsinkin jos jotain uutta tai saa vaihella huonekalujen paikkoja <3

Oikein ihanaa viikonloppua <3

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kyllä se aina siivouspäivänä tulee manattua tavara määrää, mutta on se vaan niin kivaa, kun on joka paikka "täynnä"...en viihtyisi kodissa, joka olisi viimeisenpäälle harkittu ja steriili...:)

sylvi kirjoitti...

Ahkerana olet ollut ja niin kaunista ja puhdasta tehnyt.
itse olen ollut laiskana, en ole paljon mitään tehnyt.
No maannantaina aijon sitten pestä pyykkiä ja siivota kunnolla.

mukavaa viikonloppua sinulle!

Marika kirjoitti...

Piristävä kuvapläjäys,jälleen :)
Kyllä onkin nättejä virkkaamasi tyynynpäälliset;ei varmaan älyttömän haasteelliset tehdä?
Mukavaa viikonloppua! <3

Susanne kirjoitti...

Ihanaa ja kaunista on teillä! Ihailen aina noita suloisia värejä kauniita tavaroita mitä teillä on kotona.

Mukavaa viikonloppua!

Jaana Kristiina kirjoitti...

Ei ole haasteellista tehdä noita tyynynpäällisiä.Kuviotkin tulee omasta päästä.Isoäidinneliöitä mukaillen.Ja ovat aika kotoisia ja lämminsävyisiä,kun vielä itse viittii virkata.Parempia ovat kun kaupasta ostetut tyynynpäälliset.Onnistuu varmaan teiltä jokaiselta=)
Virkkausintoa ja mukavaa viikonvaihdetta=)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Niin kaunista ja viihtyisän näköistä!