.

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kukat

Heippa taas=)Sunnuntai,aurinko on vaihteeksi pilviharson takana.On selvästi viileämpää.Tänään pidetäänkin semmonen villasukka päivä sisätiloissa.Eilisen päivän uhrasin perusteelliselle siivoukselle.Perusteellinen tarkoittaa tietysti sitä,että osalle huonekaluista laitettiin matto alle ja työnneltiin pitkin huushollia.Keittiö kaipasi nyt päivitystä ja olkkari sai sitä sen mukana.Hyvällä syyllä siis tänään voipi viettää huilipäivää=)
Ruusu on innostunut kukkimaan kahdella komealla kukalla.Neljä nuppua oli taimessa,kun ostin sen.Kaksi kuoli.Kuolleet nuput kun leikkaa pois,kasvi saa uutta voimaa.Ja innostuu tietysti uutta lehteäkin kasvattamaan.
Niin on komea kukka,väri ja tuoksukin ihan kohillaan=)
Pelakuista yksi ainoa onnistui talven yli.Ja yhden uuden taimen juurrutin kasvamaan.Nyt en sitten latvonut tuota uudelleen istutettua.Yksinkertaiseti en raaskinut.Latvominen vissiin kasvattaa siitä isomman,mutta mielenkiinnolla seuraan nyt tämä kasvua.Nuppuja ei vielä näkyvissä.
Uusi "koristeellinen" istumapaikka tuli keittiöön.Tuolivanhus ei kestä enää istumista.On jo moneen kertaan saanut liimauksia,mutta nyt saa olla vaan olla tuossa ihanuutensa vuoksi.Koristeena.
Rauhoittavaa sunnuntai päivää ja jaksamisia uudelle viikolle=)Ensi viikonloppuna saadaan jo lämpöä sitten oikein kunnolla.Kyllä tieto siitä jo kummasti piristää.

8 kommenttia:

ritva kirjoitti...

Upeasti kukkii tuo ruusu.Mukavaa pyhäpäivää ♥

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kaunis ruusu!
Äidilläni aloitti, viime äitienpäivänä viemäni ruusu, uudelleen kukinnan.
Arvaappa mitä...täällä ei todellakaan paista aurinko. Koko armaan päivän on satanut LUNTA...missä on KEVÄT, kysyn vaan...:))

Susanne kirjoitti...

Kaunis ruusu!
Tänä vuonna en talvettanut pelakuita ollenkaan, mutta heti kun ilmat lämpiää tarpeeksi käyn ostamassa pelakuut kuistille.
Täällä välillä aurinko kurkistaa pilvien välistä, mutta enimmäkseen pilvessä on.
Ihanaa sunnuntaita!

Kruunuvuokko kirjoitti...

Valkoinen ruusu on aina tosi tyylikäs ja kaunis. Minä tapaan omat miniruusuni siirtää aina kesäksi puutarhaan kasvamaan ja yksi ruusu jopa talvehti hiekansekaisessa mullassa kasvimaan kylvölaatikossa. Sain talvetettua neljä pelargonia ja kaksi niistä punainen ja valkoinen ovat jo alkaneet kukkia. Sunnuntai- päivän jatkoa.

Sari kirjoitti...

täällä siirtelin eilen huonekaluja :-D ihana valkoinen ruusu <3

Sussi kirjoitti...

Upea ruusu! Ja tuo tuoli on todella ihanan värinen!

M kirjoitti...

Oi kuinka suloista!
Vielä kun saisi tuoksun mukaan siitä ruususta :)

rosiarts kirjoitti...

Jaana dear, lovely post, its changes in the room, the snow melting, many good things happening in your home.
  A week blessed.
  Kisses. Rose