.

perjantai 2. elokuuta 2013

Testing

...Testing.Kameralla valoisuutta.Illan hämyssä.Muutaman kynttilän valossa.Plus katossa on kertakäyttömuovikupppeihin viritetyt sadepäivävalot.Ihana hämy.Mun lemppari.
Kattovalot päällä.Kuvahan on heti parempi.Mutta tunnelmahan se ratkaisee.No,nyt niitä sadepäivävaloja on saanut poltella päivälläkin.Koko ajan sataa vettä.Nyt on parempaa säätä kuitenkin luvassa.
Sadepäivien iloksi syntyi tämä kynttilänjalka.Idea on bongattu lehdestä.Tarvitset kynttilälle pidikkeeksi mutterin,jonka halkaisija on 22 mm.Ohjeessa kehoitetaan liimaamaan osaset nätisti yhteen.Olipa tuuri,että tuli testattua tämäkin viritelmä ilman liimaa.Kynttilän steariini oli piilottanut mutterin ja sitähän piti sitten irroittella vahvemmilla työkaluilla.Hyvinhän tuo pysyy kasassa ilman liimaakin.
Testataanpa kuvaa taas kattovalaistuksella.Kato,mulla roikkuu joulupallokin jo valmiiksi tuolla.
Pöydällä oleva lautas/kuppi tarjotin on jäänyt vaan koristeeksi.Rakensin sen joskus kahvipöytään kerrostarjottimeksi.Nuo astiat onnistuu keräämään pölyä kuitenkin lahjakkaan hyvin ja puhdistaminen on aika hankalaa,kun oon käyttänyt tuossa viritelmässä liimaa.Mutta kirppareilta kotiin kannetuista astioista on iloa noinkin.
Mulla alkoi keskiviikkona toinen lomanpuolisko.Sen kunniaksi kokeilin väsästä muffinsseja.En muista milloin oon viimeksi niitä tehnyt.Lopputulos oli littana ja ällön imelä.
Toivottavasti mun lomalle ei käy samalla lailla.Aurinkoa ainakin on luvattu=)
Huomenna päästään seuraamaan ison veikan tyttären hääjuhlaa.Kirkkohäät luvassa ja hääjuhla paikka on äärimmäisen vintage.Kuvia luvassa sieltä seuraavan kerran.Tuun kommenttia laittamaan,kun kerkiän.Nyt on ollut vähän kiireitä.Ja mähän oon lomalla=)Voikaa hyvin ja kiitos edellisestä.

9 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Oikein ihania lomapäiviä...oli sää sitten mikä hyvänsä...:)
Hieno tuo kynttilänjalka juttu.
Mukavia häitä...kuvia odotellaan niistä!

Aseman laidalla kirjoitti...

Kuvakokeilut ovat kivoja!

Ei sun lomasta littanaa tuu :)
Loma saa aina hyvälle mielelle.

Täällä on vielä ensi viikko lomaa jäljellä, mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan *sanoo joku viisas*

Oikein mukavia hääjuhlia ja kuvia odotellaan innolla!

Sesse kirjoitti...

Mukavaa lomaa ja toivottavasti myös aurinkoa :)

marigold kirjoitti...

Hyvää lomaa äitille <3 napsasehha mulle joku päivä taas koirista ikävän lievitys kuvia! Ja kivaa hääpäivää sinne, toivottavasti aurinko on menossa mukana! Täällä on ollut tänään tuulista, mutta aurinko on kuitenkin jaksanut lämmittää :) - minttu

sylvi kirjoitti...

aurinkoisia lomapäiviä sinulle ja iloita hääjuhlaa.

ritva kirjoitti...

Oikein aurinkoisia lomapäiviä:)

Riitta kirjoitti...

Ihastuin heti tohon kynttilänjalka juttuun, mulla noita kuppeja riittää !!! Ihanaa lomaa sinulle ♥

Mari kirjoitti...

Kiva kynttilänjalka! Mukavaa lomaa :)

rosiarts kirjoitti...

Jaana rakas, ihana viesti.
Siunattu viikolla.
Kisses. Rose.