.

perjantai 22. huhtikuuta 2016

Ja taas

on perjantai,mikäs sen mukavampaa.Nämä viikot kyllä hujahtaa ohitse suit sait.

Olkkarissa siirsin tuon peilin eri paikkaan ja hiukka matalammalle,jotta siitä näkee peilikuvansakkin.Ja sittenhän se kaipasi hyllyä allensa.Laatikko toimittaa nyt hyllyn virkaa:)

Kankaasta leikatut kukat korvaavat kiiltokuvat.

Tykkään kyllä kovasti tästä kokonaisuudesta.Tyynykin pääsi seinälle,kun virkattu ruusuke oli aina littaantunut,kun jonkun selän taakse joutui,poloinen.

Ehkäpä tuohon laatikkoon sopisi jokin roikkuva viherkasvikin.Pittäiskin hommata vähän viherkasveja vehreyttä tuomaan.No,kohta voikin hakkee ainakin pelakuita.Kylmää ilmaa kun pukkas,niin ei oikein huvita parvekeellekkaan kukkia vielä laittaa.Pitää nyt vaan malttaa odottaa.Vietähän mukava viikonloppu.Jooko:)

8 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Tuohon hyllylle sopiskin kivasti, joku juoru tai muratti!
Minä en oikein raaski seinille mitään laittaa...tai no onhan taulut, mutta muuten harkitsen kyllä tarkkaan ennen, kuin laitan näihin uusiin seiniin mitään. Ja jos minä en harkitse, mies kyllä kysyy, että ooteko nyt ihan varma..:)
Täälläkin on vaan niiiiin kylmää.
Mukavaa viikonloppua sinulle Jaana Kristiina♥

Sesse kirjoitti...

Kaunista!

Sussi kirjoitti...

Suloinen!

Tanni Kotipellolla.. kirjoitti...

Juu, kyllä on ollut vaihtelevat kelit ja nytkin niin kylmä, että oikein hirvittää.. huhhuh..minä niitä orvokkeja kuistille ostelin, ja vielä ainakin elossa..pelakuita tekis kyllä jo mieli myös sulostuttamaan kotia..
Suloinen kokonaisuus!!

sylvi kirjoitti...

On sinulla niin kodikasta. Tykkään ♥ ♥

Janette kirjoitti...

Söpöä! ☺ Ihanan sympaattinen blogi muutenkin. Saatanpa jäädä seurailemaan.

CharliWillson kirjoitti...

Yo pensaba que iba a dejar mi primer comentario. No sé qué decir, excepto que he disfrutado de la lectura. Bonito blog, voy a seguir visitando este blog muy a menudo.

Alquilar casa rural

Mari kirjoitti...

Hienosti passaisi joku roikkuva kasvi! Mukavaa vappua ♥