.

lauantai 8. lokakuuta 2016

Heippa taasen

Ja lokakuukin on jo pian puolessa välissä!Huh,huh tätä ajan kiitoa!Kohta ollaan jo joulussa.Ja sen jälkeen taas pian keväässä.Semmosta se on tämä meidän elämä.Tartu hetkeen ja silleen.Pois kiire ja rauhoitetaan elämä.Sillä pärjää jo varsin pitkälle=)Kirpparikierroksella pistäydyin tuossa viikolla ja ilokseni sain matkaan taas yhden varjostimen.Nyt niitä on jo neljä.

Pittäis vissiin jonkinlaista valonauhaa niihin viritellä.Räpsin nyt vaan muutaman kuvan meidän kotoa.Tässä näkymä keittiöstä olkkariin.Siirsin kuin siirsinkin punaisen laiskanlinnan keittiöön ja laitoin tuon vanhemman olkkariin.Paras paikka löytyy siitä.

Siinä viihtyy minun lisäkseni meidän karvatassut,jotta väliin saapi taisteluja käydä sen suhteen.

Punainen laiskanlinna on löytö kierrätyskeskuksesta.Mummon neliöitä olen saanut virkattua toiselle käsinojalle.Toinen vielä ottaa omiaan.Vaan nämä laiskanlinnat ovat parhaita tuoleja.Pystyypi samalla rentoutumaan,kun istuu.Meidän pieneen keittiöön sain mahdutettua senkin.

Olkkariin saatiin vähän enemmän tilaa,kun meille kotiutui jatkettava pyöreä pöytä.Niin kätevä,kun tilaa on vähemmän.Vaan nyt minä otan mallia Nuutti Jalmarista,joka tuolla pöydän alla makoilee.Ensin saunaan ja sitten viettämään rentouttavaa lauantai iltaa.Sitä samaa sinulle ja viikon jatkoja,ok=)

10 kommenttia:

Sarin kotona kirjoitti...

Kaunista!
Mukavaa lauantai iltaa!

Mari kirjoitti...

Kaunista ☺ Aika menee tosiaan vauhdilla!

Mari kirjoitti...

Kaunista ☺ Aika menee tosiaan vauhdilla!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Tuon aika kyllä rientää vauhdilla...sitä kovemmalla, mitä vanhemmaksi tulee..:)
Meilläkin on pieni keittiö ja siellä jatkettava pöytä. Ei pyöreä, mutta pyöreästä olen haaveillut. Toisaalta en raaskisi kyllä luopua tästä vanhasta täyspuisestakaan...mahtaisikohan mahtua sänkyyn viereen tämä vanha..muualle ei mahdu...:DD

Aikku kirjoitti...

Aika menee kuin siivillä.Tänään piti oikein tarkistaa,että miten se puolenkuun päivämäärä olikaan.Sehän on jo ensi viikolla.

Aikku kirjoitti...

Aika menee kuin siivillä.Tänään piti oikein tarkistaa,että miten se puolenkuun päivämäärä olikaan.Sehän on jo ensi viikolla.

Musu kirjoitti...

Taas niin viihytisää, romanttista ja lämminhenkistä...Aika tosiaankin saisi joskus hetkeksi pysähtyä mukavaan viikonloppuun :)

Sussi kirjoitti...

kaunis ja kodis tunnelma!

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Tanni Kotipellolla.. kirjoitti...

Mulla on samanlainen fiilis - nyt nää päivät hurahtaa jotenkin hiton nopeasti ohitse.. huh.. mutta joka päivä taas lähempänä kevättä =)
Niin kodikasta, ihanaa katseltavaa!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Piipahdappa noutamassa, bogissani on sinulle tunnutsut..:)