tiistai 17. huhtikuuta 2012

Makkariin

Langoilla taas.Blogi väsymys on sen verran karkuteillä,jotta käytetään tilaisuus hyväksi.Oon tässä tehnyt pieniä huonekalu siirtoja aikani kuluksi ja mielen virkeydeksi.Makuuhuoneessa meillä on elänyt tuo nurkkaus sellaista välivaihetta,liiallista hiljaiseloa.Linjalla lehtikasa ja tuoli systeemi.
Ajatuksissa oli jonkinasteinen kaunistautumis nurkkaus.Tiiä siitä kaunistautumisesta,mutta nurkkaus on kuta kuinkin sellainen.Oon joskus Mintulle ostanut kirppikseltä tuon vanhan peilisysteemin.Peilit piti tosin ite siihen laitatuttaa.Muistaakseni kummisetä osti peilit ja laittoi ne paikallensa.No,Minttu nyt halusi sen tänne jättää,kun muutti kotoa pois.Mikäs siinä.Minä olen aina tykännyt siitä=)Pieniä purnukoita ja tuiki tarpeellisia tavaroita siihen kaunistautumiseen.Ja ihan vaan silmäniloksi.Nyt oiskin ihan kiva sellainen vanha käsipeili ja harja systeemi=)

Peilisysteemin alla oleva pöytä on myös kirppislöytö.Pöydän pinnan oon piilottanut vahakankaan alle,kun on ällön tumman ruskea.Muutoin ei pöydässä ole mitään vikaa.Vanha ja kulunut sekin.Ja taas on uudet inspikset liikeellä virkkauksissa.Pyöreätä mallia ja langan lopuilla värien riemua.Olen ajattelut yksiväriseen sängyn peittoon ujuttaa noita palleroisia sinne tänne.Samaan tyyliin kuin edellisen postauksen lehtikuvassa Ricen malliston peitossa oli.Äärettömän hauskaa on virkkailla noita.Ei malttaisi millään lopettaa.On koukuttanut minut täysin.Mutta jottei harrastus haittaa työtä,jätetään ne nyt lojumaan tuohon pöydälle.Joksikin aikaa.Ja toivotellaan teille mukavaa kevät viikkoa.Meillä sataa lunta taivaan täydeltä!Kivaa!!!!


10 kommenttia:

Maanvaiva kirjoitti...

Oh, tollainen kaunistautumisnurkkaus on niin mun unelma! <3
Ehkä sitten joskus kun.. blabla :))

Taika kirjoitti...

Ihana.. Minäkin tahtoisin tuollaisen kaunistatumis nurkkauksen, tähän nykyiseen vaan ei millään voi kun meidän makuuhuone on niin pieni..
Ihanaa viikonloppua!

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihanaa! Ja nuo virkkaukset! Ooo!!

Heidi kirjoitti...

Herkullisia värejä taas ja aivan ihania nuo virkkaukset:)

Irmastiina kirjoitti...

Kaunis kaunistumisnurkkaus..:)

Ihana vanha peili ja nuo käsityösi...huah...olisipa taito hyppysissä..:)

Liisa kirjoitti...

Ihanan leppoisa ja söpöläinen kauneusnurkkaus! Miten Minttu on raaskinut jättää moisen aarteen!

Kirsi kirjoitti...

Kaunis on peilailunurkkaus ja voi miten ihanat värit sulla makkarissakin! Minäkin oon sillein "epäaktiivisesti" etsiskellyt tytölle sellaista vanhan ajan peililipastoa vaan en ole vielä oikeanlaiseen JA sopivanhintaiseen törmännyt...
Sulla on asenne kohdillaan ton lumentulon suhteen,itseäni se lähinnä harmittaa vaikka turhahan se on harmitella kun tuohon säähän ei voi itse vaikuttaa:)
Mukavaa kevätviikkoa sullekin!

Marge kirjoitti...

Niin suloinen kaunistautumisnurkkaus!!♥ Herkut värit:)

MaMMeli kirjoitti...

Voi tulee niin ihana "mummula" mieleen, kun katsoo kuviasi. Tulee niin hyvälle tuulelle...johtuukohan se kauniista väreistä?

pitsienkeli kirjoitti...

No,enhän mä oikeesti ole innoissani lumen tulosta.Päinvastoin.Toinen käsi on jo ollut haravan varressa kiinni jonkin aikaa.Mutta kinokset pihamaalta ei vaan häviä.Vielä on maltettava oottaa!
Kiitos teille viesteistä ja lämpimämpää viikonloppua toivotellen=)