perjantai 25. toukokuuta 2012

Sohva=)

Heippa taas ja kiitän kommenteista edelliseen=)Viikko on hurahtanut ja siksipä pitää pysähtyä väliin sitäkin ihmettelemään,jotta pysyy vauhdissa mukana.Aistit pitää olla koko ajan matkassa mukana,saapahan nauttia täysillä tästä mahtavasta kevään luonto näytelmästä=)Sen lisäksi ollaan haettu Mintulle Jyväskylästä jalallinen riippukeinu omaan asuntoon.Ja se tarkoitti sitä,että meille pääsi Mintun luota valkoinen sohvasänky.
Ville ei sitä huolinut omaan asuntoonsa-mitä jaksan vieläkin ihmetellä-jotenka se on nyt meidän keittiössä.No,joskus kun Minttu muuttaa isompaan asuntoon,niin sitten se matkaa taas sinne=)On meillä nyt hellässä huovassa ja lainassa.
Somanen lekottelupaikka pähkylöintiin-mitäs tänään syötäisiin linjalla=)En olis kyllä kuuna päivänä uskonut,että noinkin iso sohva mahtuisi keittiön puolelle.Tähän meidän super isoon keittiöön.Keittiön pöytäkin on pitänyt vaihtaa pienempään just sen isomman tilan takia.No,pääsinpä senkin kääntämään toisin päin nyt sohvan takia=)
Asiasta kukkaruukkuun.Äiti pääsi minua viikolla ilahduttamaan näillä pirtsakoilla tossuilla.Huovutetut tossut olikin jo kärjistä rikki puhki.Nekin olis ihan sopivat sellaisenaan kesämallina,mutta oon niitä kuitenkin tuunamassa kuntoon.Mä olen kyllä niiiiiiin tykästyny näihin=)Ja taas pysyy varpaat lämpösenä.
Viikonloppu on käsillä ja hellettä saadaan=)Älkäähän polttako nahkojanne! Riemunkirjavaisia viikonlopun päiviä=)

14 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Onpahan herkun näköinen keittiö sulla,tuommonen sohvasänky on ollut munkin haaveissa,nyt bongasin appivanhempien vintistä sivustavedettävän sängyn joka päätyy kesäksi parvekkeelle ja syksyn tullen aion sen juurikin noin viritellä ruokapöydän kaveriksi...Kaunis on myös tuo tilkkupeittosi ja suloiset nuo tossukat,ihan sinun näköiset=D
Riemunkirjavaa ja aurinkoista viikonloppua sinnekin!

Irmastiina kirjoitti...

Isopa on keittiösi, kun tuollainen sohvakin mahtui!

Ja mitkä söpöt tossut olet äidiltäsi saanut....tykkään...:)

Mukavaa viikonloppua, myös sinulle!

pitsienkeli kirjoitti...

Hei Kirsi!Sun sivustavedettavä on varmaan ihan huippu!Mukavia tuollaiset aarrepaikka vintit=)Toivottavasti laitat pian kuvaa siitä.
Iloa viikonloppuun=)

pitsienkeli kirjoitti...

Hei Irmastiina=)
Mun keittiö on iso ja pieni.Riippuu tietty ihan siitä mistä kulmasta katsoo.Kuuden istuttava ruokapöytä kuudella tuolilla valloitti aikoinaan koko keittiön.Mutta nyt on siitä päästy eroon.
Mukavaa viikonloppua sinulle myös!

sylvi kirjoitti...

Onpa somat tossut.
Kiitos samoin sinne! ♥

-k- kirjoitti...

Ihania kuvia!
Mä haaveilen meille, juurikin keittiöön, sellaista vanhaa sivusta vedettävää sohvaa. Ei ole vain löytynyt sopivaa kohdalle. Ja en ole oikein varma mahtuisiko se edes...

Kivaa viikonloppua!
-k-

Sirutuuli kirjoitti...

Aivan ihana keittiö ♥ Hienosti sopii sohvasänky keittiöönkin. Mie kävin heti pähkäilemään, että meilläkin voisi laittaa ruokapöydän kanssa semmosen. Kunnes muistin, että meillähän on se puinen :) Metallinen jatkakoot elämäänsä vierashuoneessa (se pitää sitäpaitsi purkaa atomeiksi, jos sen meinaa sieltä jonnekin siirtää).

Jaana kirjoitti...

Ihanan kodikas keittiö teillä!

Susanne kirjoitti...

Kaunis sohvasänky ja sopii hienosti tuohon paikalle!
Suloiset tossut, ihanat värit ja malli niissä!
Aurinkoista ja mukavaa viikonloppua!

Hyvä Mieli kirjoitti...

Sohva on hyvä olla keittiössä. Hyvä paikka mietiskellä ja katsella ympärilleen hetken;)

Purnauskis kirjoitti...

Ihanan kesäpirtsakat tossukat! Ja niin söpöä siellä :)

pitsienkeli kirjoitti...

Minustakin mietiskelypaikat ovat äärimmäsen hyviä ja tarpeellisia=)
Kiitos teille myös kaikille ja aurinkoa sunnuntai päivään=)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana tuo keittiösi. Ja nuo tossukat ovat huiput.

Riitta Sinikka kirjoitti...

Mulla myöskin sohva keittiössä, se on lempipaikkani. Sinulla on ihana koti!