perjantai 22. maaliskuuta 2013

Keittiössä

Heippa taasen=)Viikko lähenee taas viikonloppuaan.Aurinko paistaa,mutta kylmää on edelleenkin.Kylmin kevät on meneillään 50 vuoteen.Niinpä niin.Viisaat meteorologit ennustavat,että lämpeneminen alkaa huhtikuun toisella viikolla.Pääsiäisenä tulee lunta,vielä.Mutta kuten aina,kevät lämpeneminen tulee omalla ajallaan.Ootellaan siis kärsivällisesti.
Vaikka tympiikin tämä viima ja kylmyys.Ja luntakin on vielä pihamaassa,vaikka muille jakaa.Ja tuskin sitä kukaan itselleen huoliskaan.Onneks sentään aurinko on paistellut ihan kiitettävästi.
Lämmintä kevättä ennustajat ovat povanneet.Jospa se lumikin sitten vaan humpsahtas pois noin vaan yks kax.
Riippakoivun oksat oottelee pääsiäistä.Samoin kuin kylvetyt ohran jyväset.Kahvikuppeihin tänä pääsiäisenä.Vienpä tänään töihinkin yhden ruusukupin ja laitan siihen ruohoa kasvamaan.Työkaveri vinkkasi avotakan lehdestä bonganneen kuvan,missä ruoho oli kylvetty kahvikuppiin.Ja heti vinkistä toimeen.Lautaselle voipi sitten ripotella pieniä tipuja tai suklaisia munia.
Vanha siivilä seinällä todistaa,että ollaaan keittiöpuolella.Ja viimein sain tuunattua vanhan kirpparilöytöisen kynttilänjalan,mikä olikin erittäin epäkäytännöllinen kynttilälle pituutensa vuoksi.Tuunaukseen ei tarvittu kun liimaa ja lautanen.Kauan se kestikin.
Pääsiäiseen ompelin pienen ankkasen Tilda kirjasen ohjeilla.Napit pyörinä hellyyttivät sen verran paljon.Ja toinen takapyörä sopivasti pikkasen vinossa=)Näillä mennään viikonloppuun.Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua=)

10 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Kyllä todellakin on ollut kylmää. Tuo tuuli on niin purevaa pakkasen lisäksi. Jos ei tuuli, niin ois ihan siedettävää.

Ihania astioita taas esillä. GG kannukin ja mukit näkyy kuvissa. On ne vaan niin kauniita. Itekin olen hullaantunut niihin, mutta pitää rajoittaa ettei pääse ihan överiksi menemään. Kivaa viikonloppua.

Liisa kirjoitti...

Piti vielä lisäämäni että tuo seinällä oleva siivilä on mullakin, ihan käytössä asti. kaunis myös koristeena. ihania yksityiskohtia sulle kuvissa.

-k- kirjoitti...

Ihana idea laittaa ohrat/ruohot kahvikuppiin!
Kevät olisi kyllä jo tilauksessa, mutta ei auta, ooteltava vaan on, et milloin lämpenee, lumet sulaa ja pääsee pihahommiin.

Mukavaa viikonloppua sinne!
-k.-

Irmastiina kirjoitti...

Minä pistin edellispäivänä ohraa kasvamaan ja jo nyt on muutama "tiitti" pystyssä...:)
Aurinkoista viinkonloppua sinulle!

sylvi kirjoitti...

Täällä ollaan tilattu kevät maaliskuun alkuun. hit, katsotaan jos ottivat vastaan tilauksen. hih.

Kauni ruusuinen Ankka.

Mukavaa, aurinkoista viikonloppua!♥

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Kylmää ja tuulista on täälläkin, mutta aurinko on helottanut komeasti koko päivän. Minäkin kylvin jo vehnänorasta ja se onkin jo komeassa kasvussa. Kiva ankkanen.

By Neymes kirjoitti...

OLÁ,PASSEANDO PELA NET,CHEGUEI EM SEU CANTINHO,ADOREI,JÁ VOU FICAR :)).BEIJO.VALÉRIA.(BRASIL).

rosiarts kirjoitti...

Jaana rakas, toinen viikko päättymässä, luojan kiitos. Glad pidit Jolie.
  Sinun keittiö on kaunis. On siunattu viikonloppu.
  Kisses. Rose.

Susanne kirjoitti...

Suloiselle näyttää keittiössä!
Ihana ankkanen:)
Kun luin postaustasi muistin että minun ohransiemenet on vielä pussissa. Nyt lähdenkin heti laittamaan ne kasvuun että ehtivät pääsiäiseksi.
Mukavaa viikonloppua!

Sussi kirjoitti...

Kiva idea kylvää kahvikuppeihin

Hyvää palmusunnuntaita!