perjantai 5. huhtikuuta 2013

Paketit=)

Heippa pitkästä aikaa=)Pääsiäinenkin jo meni.Maaliskuu on vaihtunut huhtikuuhun ja talviaikakin jo takana.Kesäaikaan siirtyminen toi paljon valoa mukanaan,mutta yöpakkaset on täällä ollut riesana.Kyllä niitä narsisseja ja helmililjoja kiikuteltiin ulkoa sisälle ja taas ulos.Narsissit sai liian kylmän puraisun jo pääsiäisen aikaan.
Mutta nämä helmilijat jaksavat ilahduttaa,vaikka osa lehdistä antoikin töitä saksille.Nyt en enää niitä ulos kiikuttele.Ovat miltei kohta kukintonsa kukkineet.Kristin blogista Hyvää ja Kaunista, onnetar suosi minua arpajaisvoitolla.Helmililjat onkin aseteltu sieltä voitettuihin purkkeihin.
Muscari Armeniacum,Helmililja,Helmihyasintti.Niin kauniit nimikyltit tuli myös arpajaisvoiton mukana.Kiitos vielä Kristille ja oikein hyvää kevään jatkoa sinne teille uuteen kotiin=)
Viikosta on tehnyt mukavan vielä Liisalta,Liisan kotona,saamasta paketista.Liisa ilahdutti minua kahdella vanhalla valokuvalla.Mintun kanssa mietittiin onko kuvissa Liisan sukulaisia.Kaunis nostalginen perhepotretti.
Niinkuin tämäkin.Paketissa tuli kaunis helminauha,minkä kiedoinkin sitten tuohon kuvakehyksen ympärille.
Vielä oli Liisa laittanut pakettiin soman ristikoristeen.Väliaikaisesti nyt on tuossa,kunhan löydän sille sopivamman paikan.Kiitos Liisalle kivasta paketista ja saanen toivottaa sinulle ihanaa kevättä=)
Ja teille kaikille muillekkin sitä toivottelen ja kiitän uusia kirjautuneita lukijoita.Tällä viikolla en ole löytänyt aikaa bloggailuun,mutta viikonlopun aikana sekin asia varmaan korjaantuu.Aurinkoiset ilmat on pitäneet minua ulkosalla ja puutarhahaaveilu vienyt mennessään.Onhan lumi paljon sulanutkin,mutta paljon on vielä jäljellä.Kyllä se siitä.Hyvää viikonloppua sulle=)

8 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Oletpa ollut onnekas!
Minullakin pääsiäisen aikaan meni ulos laittamani helmilijat...tänään istuttelin uusia, josko jo säilyisi pakkasilta...:)
Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua sinulle!

Liisa kirjoitti...

Kiva että kirje ilahdutti. Ei ole sukulaisia. Nuo vanhat valokuvat on minusta niin kauniita. Oikein kivaa viikonloppua sinulle.

ritva kirjoitti...

Ihania nuo vanhat valokuvat.Mukavaa viikonloppua ♥

Marikki kirjoitti...

Suloinen blogi!:)
Tulen taas paremmalla ajalla:)
Mukavaa viikonloppua!

Peppi kirjoitti...

Helmililjat on kyllä ihania! Niitä on yllättävän vähän miusta täällä päin kaupoissa - tai sitten olen aina matti myöhänen ja kaikki jo menneet. Ei ollu meillä tänäkään pääsiäisenä helmililjoja.

Sussi kirjoitti...

Todella kauniita!

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Täälläkin on sipulikukkia kannettu eestaas ulos ja sisälle ja yksi perunanarsissi jäädytetty kuoliaaksi.

Susanne kirjoitti...

Ihania paketteja posti on tuonut!
Aika kylmiä öitä on ollut ja lumi sulaa tosiaan hitaasti. Mutta ihana aurinkoinen päivä on tänäänkin tulossa:)
Aurinkoista viikonloppua!