tiistai 24. kesäkuuta 2014

Heippa taas=)

Keskikesän juhla on juhlittu  ja kesäpäivän seisauskin seisottu toppatakissa ja villasukissa.Olipahan sen verran viileä juhannuskeli,etten viitsinyt kuvia ottaa.Väliin kyllä paistoi aurinko,eikä vettä satanut kovinkaan paljon.Jotain hyvää sentään=)Armaskin jäi kesälaitumille ja footballin seurassa ovat illat hurahtaneet.Ei yhtään hassumpi illanvietto tapa,kun kelitkin on hyytävät.Maalipensseli on sentään jonkin verran heilunut,vaan virkkaaminen ei oikein taho onnistua,kun pitää keskittyä hyökkäys/puolustus strategioihin.Maalituuletuksista puhumattakaan.Jotenka jatketaan kesänviettoa.Taas toivoen parempia ilmoja.Näkymisiin ja voi hyvin=)

7 kommenttia:

Satu Kukkaiselämää kirjoitti...

Todellakin niitä kauniimpia kelejä odotellaan. Olisikohan meillä paistanut aurinko yhtenä päivänä kahden viikon aikana. Pääasiassa sataa kaatamalla.

Kauniita kuvia ja esineitä.

Tanni kirjoitti...

Samoin täällä - edelleen. Sataa, sataa ja sataa.. Asennehan se on että vetäsis nokian keltasen kumiasun päälle ja pellolle, mutta eipä siinä paljoa fiilistä ole.. Juu, jälleen kauniit kotikuvat..

kosotäti kirjoitti...

Sataa sataa ropisee... jne.
Onneksi mie en tykkää tuosta jalkapallosta joten virkkaan iltasin.
Ihania nuo siun lautaset

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Villasukat ovat poikaa täälläkin...nytkin jalassa..:)
Toivotaan, että ensikuussa olisi oikeat kesäilmat....tämä vedentulo alkaa pikkuhiljaa riittämään, eikä lämpökään olisi pahittekeksi....)
Mukavaa viikkoa sinulle!

Anna kirjoitti...

Kelit kyllä puhuttaa suomalaisia tänä kesänä... Eilen oli Tampereella ihan jäätävää ja sadetta koko päivän. Tänään jopa aurinko pilkistelee, mutta toimistossa on lämmin juoma kova sana. Toivottavasti lämpimämpää viikkoa! Ja kivaa, että olet keksinyt tekemistä sisätiloissa :)

Sussi kirjoitti...

Kyllä se varmasti tästä vielä lämpenee.

Mukavaa loppuviikkoa:)

Tampereen Likka kirjoitti...

Kiitos sinulle tästä ihanasta blogistasi. Saan kauttasi aina hyvän mielen ja inspiraation tehdä jotain. Tyylisi on juuri minua miellyttävä. Teet värikkäitä, edullisia ja helposti toteuttettavia juttuja. Olen todella iloinen kun löysin blogisi, jo kauan sitten. Kaikkea hyvää sinulle ja paljon ideoita minulle!