keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Ei

kesken jääneitä,vaan keskeneräisyyksiä.Käsitöitä.

Kaikki valmistuu ajallaan.Mukava on väliin vaihtaa puikot koukkuun.Ja toisinpäin.

Peitteeseen laitan virkattuja kukkia.Aikaa suunnitteluun ja kukkien sommiteluun löytyy varmaan pääsiäisenä.En ole varmaan ainoa käsillä tekijä,jolla on työtä tehdessä jo uusi työ mielessä.Ainakin visio.Siinä miettii uuteen projektiin ainakin langan väriä ja laatua.


Kolme työtä kerralla on näköjään maksimi.Ei ole vielä uusia visioitumassa.Mutta varmasti jo sitten,kun yhden saan valmiiksi.Niin käsitöiden pauloissa.Mutta ihan kohta ollaan pääsiäisessä.Nähdään tässä pääsiäisen aikaan.Rauhallista pääsiäisen odotusta vaan sinne sulle:)

7 kommenttia:

Tanni Kotipellolla.. kirjoitti...

Minullakin virkkuita taas menossa jämälangoista sekä matonkuteista, vaihteen aina fiiliksen mukaan virkkuita.. Suloisia kotikuvia!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Voi miten ihanat sukat siellä on tulossa!!!
Mukavaa pääsiäisviikkoa sinullekkin♥

Maija kirjoitti...

Ihania käsitöitä valmistumassa. Mikä valkoisesta virkkuusta tulee? Se on kerrassaan ihana <3 Onko muuten kotiasi kuvattu johonkin sisustuslehteen? On niin kaunista ja persoonallista, olisi hyvää "ainesta" lehtijuttuun.

Sussi kirjoitti...

todella kauniita käsitöitä!

Musu kirjoitti...

Kiitos samoin sinulle, mukavaa Pääsiäisen aikaa. Samat on tunnelmat täällä; monenlaista inspiraatiota ja suunnitelmaa pyörii mielessä ja käsityökoppia on joka huoneessa. Kevät ja valo senkun lisää energiaa tarttua kaikkeen kivaan.

rosiarts kirjoitti...

Kaunis työ, rakasti värejä.
Kisses. Rozeane.

sylvi kirjoitti...

Iloista Pääsiäistä sinne teille  ♥ ♥