maanantai 4. heinäkuuta 2016

Sadepäivänä

siivotaan.Pistetään hihat niinsanotusti heilumaan.Aamusta jo rupesi meillä mööbelisamba soimaan.Testing.....testing.....ja testing:)Onko tuttua?Kliseeksi muodostunut lause,vaihtelu virkistää.Aikamoista sambaa olikin:)No,kun miettii eri huonekalujen paikkoja ja niitä käyttötarkoituksia,voipi loksahduksia ja oivalluksia tulla enemmänkin.Rähjäinen korituolikin meinasi päätyä roskiin,kuljettuaan olkkarista kylppäriin.Onnex en vienyt sitä roskiin,kun olisin joutunut sen sieltä pois hakemaan.Nyt löysi sekin paikan makkarista peilikaapin edestä.Keinutuoli pääsi väliin olkkariin ja sitä rataa:)

No,nyt ei ole kuvia makkarista eikä olkkarin keinutuolistakaan.Kun vettä sataa,päätin rakentaa kesäpesän olkkarin puolelle.Pitsinen verho kiinnittyi muutamalla naulalla ja vasaranlyönnillä.Näin syntyy katos kesäpesään.

Vaihtelevan valokuva näyttelyn voipi pistää pystyyn verhon reunaan.

Keittiön irtonaisen oven siirsin sänkysohvan taakse.Nyt pysyy pystyssä.Nuutti jalmari poloinen sen kaatoi yx päivä,mentyään sängyn alle.Onnex ei nyt kuinkaan käynyt pojalle:)

Jotta näin sitä polkastiin viikko käyntiin mööbelisamban tahdissa:)Onpa heinäinen kuukin jo hyvässä vauhdissa! IHANAISTA SITÄ SULLE!!!!!     Voi hyvin ja nähdään taas pian!

4 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Ompahan ihana kesäpesä sinulla sateisten päivien varalta:)
Mukavaa alkanutta heinäkuuta!

Tanni Kotipellolla.. kirjoitti...

Mulla jäis siivoukset siivoamatta kun köllähtäisin kesäpesään haaveilemaan.. Mööbeliralli on mukava ralli!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kyllä kesäpesä pitää isälläkin olla...sateen sattuessa siinä on mukavaa kölliä..:)
Mukavaa heinkuuta sinulle♥

Sussi kirjoitti...

kaunista rallia näkyy olevan!