.

perjantai 27. tammikuuta 2012

Väriläiskiä=)

Hellurei!Mitenkäs on viikko hurahtanut?Myssy korvilla ja huivi poskipäitä lämmittämässä.Niin täällä ainakin.Talvi tuntuu luissa ja ytimissä.Minä tykkään kovista pakkasista.Niin jos ne nyt ei taas jatkua ihan tuhottoman kauan.Sitten ei ole kiva.Mutta mikäs sen mukavampaa,kun kävellä pirtsakassa pakkaskelissä kunnon lenkki ja sen jälkeen mennä saunan lämpöön=)Niin ja matot ja petivaatteetkin raikastuu kivasti ulkoilemalla.On tässä muutakin tehty,kun oltu pipo korvilla.Matonkuteita on leikelty ja olohuoneen nurkkaan näyttää muodostuvan inspiroiva käsityö paikka.Pitäis kehitellä noille matonkuteille isompi säilytyslaatikko.
Kato,keittiössäkin on sama järjestys pysynyt jo viikon.Rasti seinään,sanon minä.No,pikkusen on kangaskuoseilla piristetty pastellista ilmettä.Näyttää punainenkin vaan olevan kova sana nykyään.No,onhan se pirtsakka ja pallot miellyttää aina silmää=)

Oonkin tässä pähkylöinyt verho väritystä keittiöön.Niin ja tuunatulle lampullekkin haluaisin jo pirtsakampaa väriä.Jotakin violettia kangasta,tai ruudullista tai palloista tai.....Kunhan kohille osuu=)Viikolla kerkesin käymään Eko Centterissä.Siellä on kaikki irtonainen pikku tavara hinnoittelematonta.Nappasin tuon vihreän ison lautasen hyllystä ja kysyin myyjältä paljonko on hinta.Olisko euro liikaa,vastasi myyjä.No,ei sitten ollut.Kiva väriläiskä tuossa.

*************

Uhmataan pakkasta viikonlopulla ja nautitaan siitä.Villasukat jalkaan,lämmintä teetä kuppiin ja sauna lämpöseksi=)Mukavaa viikonloppua!


7 kommenttia:

Puumuli kirjoitti...

Aina tulee melkein hiki, kun tänne kurkistaa! Huonekalut ja tekstiilit vaihtuvat/vaihtavat paikkaa nopeammin kuin ajatus liikkuu päässä... Kuinka ihmeessä jaksat sisustaa tuollaisella tarmolla? Itselläni tuppaavat tavarat jäämään siihen, mihin ne laitan; hyvin harvoin vaihdan niiden paikkaa. Äitini saattaa saada inspiraation keskellä yötä ja huos, huusholli on aamuun mennessä aivan uudessa mallissa. Eipä ole meillä samoja geenejä siinä suhteessa äitini kanssa. :-)

Mukavaa viikonloppua!

T. Sari Puumulista

Heidi - omankodinonnea kirjoitti...

Ihania väriläiskiä onkin!:) Matonkudelaatikot näyttävät tosiaan saaneen täytettä:) Oi miten ihanat termospullot (?) sinulla on! Minulla on etsinnässä hiukan suurempi termospullo talven pulkkareissuja varten, kuin mitä meillä nyt on, joten nuo pistivät silmääni:) Oikein ihanaa viikonloppua sinulle!

Liisa kirjoitti...

Mäkin tykkään pakkasesta! Meillä sitä kesti kokonaiset 2 päivää ;)
Ihanan retro tarjotin! Ja muutenkin taas niin somaa siellä..
Hyvää viikonloppua!

mustakissa kirjoitti...

Pakkanen on paljon kivempaa kuin loska ja pyry ja samaa mieltä - ensin ulos sitten saunaan, mikäs mukavampaa.
Kauniin tarjottimen löysit, eikä ollut hinnalla pilattu!
Mukavaa viikonloppua!

sylvi kirjoitti...

Pakkanen ei todellakaan haittaa kun on lämpimät vaatteet.
Tappaahan kaikki pasillit.
Kauniilta siellä sisällä näyttäää olevan.
Mukavaa lenkkeilyä viikonlopuksi!

Riitta Sinikka kirjoitti...

Oi,miten kaunista ja kodikasta!

Sari kirjoitti...

Kauniita kuvia <3 ja kiitos arvonnan palkinnosta , perille tuli <3