.

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Kevät siivousta

olkkarissa.Eilen työpäivän jälkeen auringonvalo varmaan pisti muhun vipinää.Koko viikko oli mennyt vaan pikaisella imuroinnilla pariin otteseen.Ei muuta kuin matot rullalle ja raikkaaseen pakkasilmaan tuulettumaan.Koko yön saivatkin siellä ulkoilla ja nyt on ihana raikas tuulahdus sisällä.
Viikon päivät olin miettinyt uutta järjestystä olkkarin puolelle.Sängyn vein ompelushuoneen puolelle.Se huone saakin nyt ihan rauhassa odotella ensi viikonloppuun omaa siivoustaan.Ihmeen paljon yksi sänky veikin tilaa siitä huoneesta.Kiva,kun saa taas pähkylöijä sen huoneen järjestystä sitten.Rautasänky tai sohva sai poistua ikkunoiden edestä.Ja pyöreä pöytä tuli taas sen tilalle.Ruusukuosia ja uusi järjestys toi taas keväistä tuulahdusta.Kevyttä ja kepeää.Ikkunoita en vielä pessyt.Ehkä sekin jo ensi viikonloppuna onnistuu,jos ilmat lämpenee.

Sängyllä makaa meijän karva sankari.Se,joka pistää imurin laulamaan joka päivä.Sillä on nyt ihan mahoton karvojen irtautumis aika.Eilen saksinkin silti suurimman osan pois.Kevyemmässä kevät asussa on sekin nyt sitten.Lutunen.Tämän päivän voikin nyt pyhittää huilailulle ja kerätä voimia ensi viikolle.Matonkuteita voisi leikellä ja jatkaa maton virkkaamista,jotta saa keltaisen maton lattialle pääsiäiseksi.Mukavaa pääsiäis viikkoa ja jatketaan sitä hetkessä elämisen harjoittelua.Se on voima tasapainoiseen ja ilon täyteiseen elämään=)Nautinnollisia hetkiä sulle!


17 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Raikasta,kaunista,värikästä ja siistiä!
Kotiasi kuvaavat sanat jotka mieleeni tupsahtivat :)
Järjestyksen vaihto piristää kummasti.Harmittaa vähän kun meillä ei voi olkkarissa järjestystä vaihtaa..mutta vaaleammat tekstiilit ja keväiset koristeet tuovat sitä raikkautta meillekkin :)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Niin kesäinen tuntu jo olohuoneessanne....kaunista!

Ja kuka lutunen se siellä tyynyjen keskellä makaakaan.♥

Meillä on hyvä, kun tuolta Niilolta ei lähde karvaa (bichon frise).

Marie Josefine kirjoitti...

Meiän terrierit tiputtaa kans karvaa sen kun ehtiivät, etenkin nyt karvanlähtöaikaan. Imuri laulaa siis meilläkin.

Mitä rotua muuten tuo lutunen otus on?

Kauniita kuvia jälleen kerran :)

Omenankukka kirjoitti...

Hei!
Siivous piristää kummasti varsinkin jos saa vielä järjestystä muutettua. Meillä suursiivottiin, mutta muutoksia ei tehty.... iloa pääsiäisen odotukseenn... Sisustuksesi on aina hauska ja täynnä elämän iloa!

Jaana Kristiina kirjoitti...

Kiitos tytöt viesteistä.Kevät siivous saa kyllä ihmeitä aikaan=)

Mari:Hermanni on sekarotuinen.Ainakin mittelspitz rotua siinä on.Korvat on ihan sen rodun mukaiset.Haettiin se meille pari vuotta sitten yhdeltä maatilalta.Eivät itsekään tienneet mitä muuta rotua siinä on.Ollaan melkoisen sata varmoja,että ajokoiraa on myös mukana Lutusessa=)Kivaa viikkoa teille kaikille!

sylvi kirjoitti...

Niin värikästä ja siistiä sinulla taas.
Kiva katseltavaa.

Hyvää alkavaa Hiljaistaviikkoa sinne teille!

Jaana Kristiina kirjoitti...

Mitä mä taas sekoilen.Siis pystykorva ja mittelspitz.


Kiitos Sylvi sinulle myös ja mukavaa pääsiäis viikkoa=)

Stiina kirjoitti...

Niin kaunista,satumaista,tildamaista....

Anna kirjoitti...

Kauniita ja hempeän värikkäitä yksityiskohtia, saa hymyn huulille :) Olen himoinnut tuollaista isoa koria lattialle, johon voisi laittaa vaikka lankoja, mutta epäilen, että meidän koirat vie ne sieltä, ellei siinä ole kantta. Mutta jos siihen koriin laittaisikin, kuten teillä, istuintyynyjä, vilttejä tms. Kiitos vinkistä. Ja tsemppiä karvanlähdön kanssa!

Jaana Kristiina kirjoitti...

Joo,ei meilläkään voi ihan mitä vaan esmes koreihin laittaa.Pienempi koiruus on innokas pureskelemaan.Montakohan pientä pupua sen on jo jyrsinyt???Isompaa pupua olen suojellut kuin kukkaa kämmenellä=)
Kiitos teille molemmille ja mukavaa pääisäis viikkoa!

Riitta kirjoitti...

Järjestyksen vaihto on piristävää:)
Sinulla on niin paljon kauniita värejä ja yksityiskohtia kodissasi !
Iloist3a pääsisäisviikkoa

JaanaElina kirjoitti...

Teillä on niin ihanan väriterapiaa,eikä värit riitele yhtään keskenään.Niin upea on tuo peittokin sohvalla.
Ottaisin kyllä mieluusti tuon sohvalla olevan pienen mustan karvaisen itselleni.Mikään ihana tavara ei tuota korvaisi.Mulla vaan tämä koirakuume vaivaa.Onneksi tuo pupu vähän sitä lievittää.

Kaikkea hyvää uuteen viikkoaan.

Helmi Nainen kirjoitti...

Tupsahdin tänne jostakin:) Mukavan oloinen ja kodikas blogi, jään lukijaksesi ja jatkan nyt lukemista...

Jaana Kristiina kirjoitti...

Kiitos teillekkin tytöt ja mukavaa pääsiäis viikkoa toivottelen=)
Mukavaa matkaa täällä Hymyilevä tyttönen=)

Kirsi kirjoitti...

Ihana keväinen fiilis tulee kuvistasi,siitäkin huolimatta että täällä(kin) satoi eilen ainakin 20 senttiä lunta=D Suloinen karvaturri siellä teillä,varmasti imuroinnin arvoinen,sama juttu meillä tuon kissan kanssa,karvaa irtoo keväisin niin maan kamalasti mutta ison ilon on tuonut mukanaan...Minä näin muuten kirpparilla eilen yhden jutskan ja koska sinä siitä tulit välittömästi mieleen niin haluaisin sen sinulle lähettää,en löytänyt sähköpostiosoitettasi täältä joten laittaistko mulle osoitteesi (kirsi1970@hotmail.com)niin pistän sen tulemaan;)

Marianne kirjoitti...

Ihana postaus!
Ja tämän innoittamana taidankin seuraavaksi siirtyä imuroimaan niitä koirankarvoja, joita muuten tästäkin huushollista löytyy roppakaupalla!!!;)

Susanne kirjoitti...

Kaunista on!
Teillä on niin ihanat värit siellä kodissanne!

Oikein hyvää pääsiäistä!