.

perjantai 20. huhtikuuta 2012

Nostalgiaa

Tässäpä kuvaa reilun 70 vuoden takaa.Kuvassa on isäni,Isän äiti,Isän isä,Isän isän äiti ja Isän isän isä.Kolme sukupolvea samassa kuvassa.Tunnelmaa ja nostalgiaa kuva täynnä.Tarkkasilmäisimmät bongaa kuvasta ihanien asusteiden  lisäksi upean astiaston ja pelargonian.Olen niin hyvilläni kun sain tämän kuvan omaan kotiin.
Laitoin nyt makkariin tuon valkoisen hyllykön, johon kuva pääsi ikonin viereen.Isän äiti oli ortodoksi.Kuvat ovat nyt oikealla paikalla.Vierekkäin.
Hyllykössä on myös tilaa koukuissa roikkuville tarvikkeille.Kassi on itse ommeltu lahjaksi saadusta kankaasta ja Pentikin lintu on omalta äidiltä saatu lahja.Hyllystä tulikin oikea muistojen hyllykkö.
Ruusuinen pikku naulakko on löytö paikallisesta halppis kaupasta.
Siihenkin pääsi kassi roikkumaan.Vanhasta essusta ommeltu.Ruusu romantiikkaa=)Sitä ei kai koskaan ole liikaa.Saa nähdä mitä tästäkin postauksesta tulee.Ovat uudistaneet näitä työkaluja täällä.Itellä kesti ainakin jonkin aikaa ennen kuin pääsin tätäkin tekemään.Olis se vanha systeemi ollut parempi.No,katotaan eiköhän se tämäkin ala taas sujumaan,kun aikansa näitä testailee.Nyt toivottelen teille kivaa viikonloppua.Mulla se menee huomiseen aamupäivään asti työn merkeissä.Toivotaan aurinkoa ja pikaista lumien sulamista myös=)Heippa!

13 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihana potretti! Kyllä on kaunis asetelma!

♥ Erican Vaaleita Unelmia ♥ kirjoitti...

Hieno hyllykkö ja kuva sekä ikoni sopivat siihen hyvin.
Sokki oli minullekin tämä bloggeri kun kirjauduin sisään. Pentele kun joutuu miettimään mitä klikkaa )
Oikein mukavaa viikonlopppua sinulle.

Anna kirjoitti...

Kaunis hyllykkö, olen etsinyt samantyylistä eteiseen niinkin arkiselle asialle, kun koirien hihnoille. Vielä ei ole tullut vastaan. Hyvää viikonloppua!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ihana kuva!

Vanhat valokuvat ovat ihania...

Liisa kirjoitti...

Nuo vanhat kuvat on aarteita jo sinällään, niillä on tunnearvoa.

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Vanhat kuvat ovat ihania. Noissa perhepotreteissa kaikilla on niin fiinit asutkin:)

Aseman laidalla kirjoitti...

Noissa vanhoissa kuvissa on vain jotain...kaunista !! Ei voi muuta sanoa...

Kauniit kehykset olet löytänyt, vai tuliko ne kuvan mukana?

Lumien sulamista odotellessa, mukavaa viikonloppua sinnekin!

Hanne kirjoitti...

Oi tuollaiset vanhat kuvat on kyllä ihan aarteita!

Omenankukka kirjoitti...

Muistojen hyllykkösi on ihana. Ihanaa, että vanhat valokuvat pääsevät oikeuksiin... kaunis kuva. Eipä nykysin enää oikein oteta kunnon potretteja asetelmineen!
Ruusuessukangas on söpö ja kivan romanttinen kassi.Iloa viikonloppuusi pitsienkeli!

Liisa kirjoitti...

Aivan ihana muistojen hylly naulakkoineen :)
Ja ei, ruusuromantiikkaa ei voi olla liikaa. Söpösiä nuo sun ompelemat kassit ja kierrätystä parhaimmillaan toi essukassikin :) Halpiskoukko sopii sekin joukkoon loistavasti!
Hyvää viikonloppua!

Susanne kirjoitti...

Blogissani on sinulle tunnustusta:)

kaisu marjatta kirjoitti...

tykkään vanhoista kuvista, yritän niitä itsekkin kuvata nyt uudestaan, mutta pitäisi olla parempi kamera, mustavalkoisissa on paras väri, vanhat värikuvat on outoja, väri kellastunut, ne on huonoja, enkä tiedä sasano negoistakaan enää parempia jos niitä löytäs

Jaana Kristiina kirjoitti...

Kiitos teille ihanaiset=)Vanhat valkouvat on tosiaan aarteita.ja varsinkin silloin kun omia sukulaisia niissä on.Sainkin oikein albumillisen niitä.Nyt vaan kehyksiä etsiskelemään=)
Niinpä,ne vanhat värikuvat on kyllä huonoja.Osaisikohan joku taitava niitä tuunailla,jos negoja vielä löytyy? Kannattaa kysellä.