.

sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Sunnuntai

Huh hellettä!Varmaan tullut useankin suusta tällä viikolla.Mutta kesäinen viikko on takana ja mikäs sen mukavampaa.Kyllä niitä sateita taas syksyllä riittää.Kyllästymiseen asti.
Aurinko kun paistaa ja on lämmintä,sitä on itsekkin paremmalla tuulella.Voipi puuhastella niin vaikka mitä.Koirienkin kanssa elämä on niin paljon helpompaa sateettomalla säällä.Kuratassuista ei tietoakaan.
Mutta loputonta hellettä,ei vissiin kukaan jaksa.Olkkarin kattotuulettimen alla on niin kiva istuskella ja virkkailla.Ja katos,kun sain maton tehtyä.
Kaksi vanhaa pöytäliinaa ja riekaloitunut pussilakana otettiin uusiokäyttöön.Uusi matto piristää aina.Värikkyydellään hemaisee silmää ja mieltä.
Kameralla oon harjoitellut kuvien ottamista.Yksityiskohtiin keskittyen ja laaja alaisesti.Yrittänyt harjoitella kuvien ottamista monesta eri kulmasta ja keskittyen.Nopeat räpsimiset ei aina tee oikeutta kuville.
Jotenka harjoitellaan taas ja palataan kenties yksityiskohtiin seuraavalla kerralla.Kiitos taas teille ystävälliset ja hyvää sunnuntai päivää.Ja hei,elokuu on kohta täällä=)

6 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ja taas uusi matto...olet kyllä aikamoinen käsityöihminen...:)
Helleestä on saatu täälläkin nauttia....luonto kaipaa kipeästi vettä. Nurmikko ruskeana ja koivuissa lehdet keltaisia.
Mukavaa alkavaa vikkoa sinulle!

Riitta kirjoitti...

Ja siellä suorastaa satelee lisää noita ihania käsitöitä !!! Matosta tuli kaunis :) Helle on kivaa lomailijalle, mutta kiva on hakeutua myös välillä varjoon. Mukavaa oli eilen huomata että uimavedet ovat taas uimalämpöisiä ;D

ritva kirjoitti...

Voi kun kaunis matto,kyllä ollaan saatu nauttia helteistä:)

Sussi kirjoitti...

Hurmaavia värejä ja yhdistelmiä!

Mari kirjoitti...

Hellettä on ollut, ihanaa :) Kiva matto!

Sesse kirjoitti...

Kauniit värit matossa!