.

torstai 14. huhtikuuta 2016

Huh,huh!!!

Kun tämä aika kiitäääää!!Ja kun nyt ollaan kesäajassa ja illat on valoisia vielä tähänkin aikaan,ajantaju hämärtyy.Ainakin mulla.Siis nyt olis niikun kello about viisi,jos multa kysyttäisiin.Vaan kun ei ole.

Vie jonkin aikaa tottua tähän ilta valoisuuteen pimeän jakson jälkeen.Nappasinpa äsken muutaman keittiökuvan,ihan vaan valoisuuden takia ja tätä päivitystä varten.Tuon pikkuisen liinan taakse on kahvikeitin piilotettu:)Nyt ei nykyajan vempaimet loista liikaa silmiin.Mikro on jo aikaa sitten siiretty piiloon kaappiin;)


Jokos ootte hakeneet orvokkeja pihalle tai parvekkeelle?Minen ole vielä.Ootan tässä vielä jonkun tovin.Ehkäpä vapuksi voisi jo istutella niitäkin.Pittäis muutenkin paneutua parvekkeen sisustukseen,kunhan saisin haettua sen rautasängyn sinne.Sen ympärille pitäis kesäpesä tulla:) Vaan se olis sitten siinä.Ei kun taas viikonloppua viettämään ja rentoutumaan:)se on moro!

7 kommenttia:

ritva kirjoitti...

Ihanaa kun on jo valoisaa. Olen laittanut ensimmäiset orvokit terassille:)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Valon lisääntyminen on täälläkin kyllä huomattu...juuri tänään sanoin miehelle, että pitäsi ostaa makuuhuoneeseen pimennysverhot..:)
Tykkään tuosta, kun on työpöydän päällä tuollainen ikkuna.
Hyvää viinkoloppua sinulle♥

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

AI niin ja orvokit ovat jo ovenpieneen laitettu..:)

Sussi kirjoitti...

Minullakin on jo orvokit ulko-oven edustaa koristamassa.

Mukavaa viikonloppua!

rosiarts kirjoitti...

Jaana.I went for a visit.
Beautiful home.
Kisses, Rosiane.

Minttu kirjoitti...

Sulla on niin ihana keittiökin, <3
Kivaa keväänalkua, meillä orvokkeja on kuistilla, :)

Janette kirjoitti...

Minä myös juuri piilotan meidän mikron! 😀 Teille sopis semmoset ihanat hellan levyjenpäälliset. Aina niihin törmää kirpparilla mutta meillä on induktioliesi niin ei tarvitse. Oon nähnyt niin kivoja päällisiä että melkein oon harkinnut hellan vaihtoa, höpsö kun oon! 😄