.

keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Saatuja,

itsetehtyä ja löytöjä.Niistä se kokonaisuus usein muodostuu.Niinkuin nyt tuo tuossa olkkarin puolella.Pikku lipasto on armaan kouluaikana tekemä.Tunne arvo siis ihan huipussaan.Lipaston päällä oleva liina on serkulta saatu.Kaunis liina,mutta serkun mielestä väritys ei ollut oikea.Siksi siitä luopui.

Kyllä minäkin sitä jonkun aikaa pyörittelin.Ja voisipa tuota yrittää valkaista jos silmä ei totu.Tarkkaa touhua,nääs.No,vanha peililaatikosto on kirpparilöytö Mintulle,kun oli vielä pieni tyttö.Mintun kummisetä teetti siihen peilit synttärilahjaksi.Minttu ei sitä halunnut kuitenkaan omaan kotiin.Tykkää vähän erilaisesta tyylistä:)Vaan minähän vaan olin mielissäni,kun Minttu jätti sen minulle:)

Sokerina peilikaapiston päällä on Mintun minulle ostama Marie pale pink kannu .Kyllä ne vaan nuo lapsoset on hyvin perillä,mikä äitiä ilahduttaa.Sijoitin sen tuohon,jotta saan sitä iltaisin ihastella,kun leppuutan väsyneitä jalkojani.Kyllä ne ovat vaan niin kauniita!!!Vaan nyt viikko jatkuu kevään etenemistä ihmetellen,eikö.Nautitaan siitä!

5 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

Kauniita kaikki!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Tuo kannu ON ihana! Ja pelipöytä...eikä tuo liinakaan mielestäni ole pahan värinen.
Täällä oli aamupäivän tosi lämmintä, mutta alkoi satamaan ja lämpötila tietysti laski....:)
Mukavaa loppuviikkoa sinulle♥

Tanni Kotipellolla.. kirjoitti...

Kannu on itse söpöys! Oma persoonallinen tyyli löytyy just sillai, että sekoittaa vähän kaikkea.. Ja vanhois tavarois vaan on sitä jotakin ihanuutta!

kosotäti kirjoitti...

Ihana romantinen/herkullinen kokonaisuus.

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Kaunis asetelma hienoista esineistä:)