keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Kaaosta

keittiön pöydällä.Ei suinkaan.Vaan jouluista askartelua.Kaikki tykötarpeet käden ulottuvilla ja homma sujuu,jotakuinkin paremmin=)Niin,aina ei tarvitse käydä Tiimarissa tai Sinooperissa,kun haluaa askarrella.Valmiit korttipohjat saa minun puolesta olla ihan rauhassa siellä hyllyssä.Pahvilaatikoita löytyy varaston nurkista ja niistä saa rakennettua,niin vaikka mitä.Tapettien jäämät,kangassuikaleet sun muut nippelit ja nappelit on tarpeellisia rakennusaineita.
Pahvilaatikosta tulee vähän paksumpi kortti,jos sujauttaa kirjekuoreeseen.Ite aattelin lähinnä joulupakettikorteiksi.Tai miksei myös tauluiksi.Tarvitsisiko sen lahjan kummosempi olla?Ehkäpä kynttilän seuraksi pakettiin tai kukan kaveriksi?

Sujautetaanpa yksi kortti paketin kylkeen.Saaja saa ite päättää,mitä tekee sillä sen jälkeen.Kirppariltaa löysin VIIMEINKIN noita vanhoja pieniä,suloisia kakkuvuokia.Sielläpä oli hyllyssä iso kulhollinen niitä=) Näissä on jotakin niin nostalgista ja vanhaa tunnelmaa.Yhden laitoin, enkelikiiltokuvalla koristellun, hyllyn reunaan.

Ja tuikkukippona vallan mainio=)Ettäpä semmosta tällä kertaa.Asiasta toiseen kolmanteen.Meille tuli lunta sunnuntaina.Ja paljon.Mutta kohta se on vaan muisto.Lumi sohjo roiskuu teillä ja vettä sataa.Varsinaista vuoristorataa säidenkin puolesta.Mutta toivossa on hyvä elää.Kyllä ne pakkaskelit ja lumet sieltä taas tulee=)

***********

Vallan mainiota viikon jatkoa sulle=)

************
11 kommenttia:

Puumuli kirjoitti...

Sielläpä on tonttujen paja täydessä työn touhussa - hienoja lahjoja syntyy ilmeisesti roppakaupalla! Eipä ole meikäläiselle siunaantunut yhtään tuollaista askartelijan kättä... Mukavaa päivän jatkoa!

T. Sari Puumulista

Susanne kirjoitti...

Oi ihanan kotoiselle näyttää:) Meillä näyttää täällä nyt samalle. Teen kortteja ja päällystän lahjakasseja tässä samalla kun välillä kurkistan nettiin:) Kauniita olet tehnyt siellä!
Ihania nuo pienet kakkuvuokat! Minäkin olen noista haaveillut.

Meillä on vielä lunta, mutta kokoajan sulaa pois. Pimeää on ja märkää.

Mukavaa viikon jatkoa!

pitsienkeli kirjoitti...

Kyllä minä uskon,että sinäkin Sari osaat,kun vaan ryhdyt toimeen.Ei kovin kummosta taitoa vaadita saksien ja liimaamisen käytössä!Ja kivaa touhua=)Kokeileppa vaan!

Kiitos viesteitä.Ja Susannekin on siellä samanmoisissa touhuiluissa=)
Kerronpa,että Seppälän kirpparilla Jyväskylässä löytyy se iso kippo,missä on noita vanhoja pieniä kakkuvuokia!

Irmastiina kirjoitti...

Oletpa ahertanut...kauniit kortit ja mainio idea laittaa tuo naru, niin saaja voi tosiaankin laittaa sen vaikka tauluksi...☺

Maanvaiva kirjoitti...

Oi ku on ihanii!!! :)
Mun pitää kans alkaa tekemään kaikenmaailman kortteja :P

Tarja kirjoitti...

Samoilla linjoilla noiden askartelujen suhteen, niissä voi käyttää sopivasti sitä omaa mielikuvitusta.

Kakkuvuokia tahtoisin myös, noita pieniä. Kirpparit taitaa tyhjentyä niistä pikapikaa, kun ei minun silmiini ole osunut.

Marika kirjoitti...

Työpajassa tuleekin kaiken olla käden ulottuvilla!Ihania kortteja olet kyllä tehnyt;voittaa mennen tullen valmiit kortit!Niin ovat kauniita,että tosiaan ihan semmosenaankin lahjasta käy!Onnellinen hän ken sellaisen saa.
Mukavaa ja puuhakasta viikon jatkoa!
Tänne ootetaan lunta saapuvaksi ens viikolla.. :)

Heidi kirjoitti...

Aivan ihania askarteluja oletkin tehnyt!:) Ja voi että noita kakkuvuokia, ne ovat kyllä niiiin ihania!!<3 Minäkin niitä haluaisin, mutta ei tunnu niitä löytyvän mistään. Suloista joulukuun alkua sinulle!

Riitta Sinikka kirjoitti...

Niin kivoja ja jouluisia juttuja!!

Kirsi kirjoitti...

Kaunista olet saanut aikaiseksi,ainakin tuon viirikortin idean aion kopioida,aivan mahtava idea<3 Vallan mainiota viikonjatkoa sinullekin=D

sylvi kirjoitti...

Kivoja pakettikortteja olet tehnyt.
Tuollaiset paketit on hauska saada.
Hyvää alkavaa viimistä kuukautta sinulle!