maanantai 7. marraskuuta 2011

Paperirullat

Mulla on syntynyt ihan uusi suhde lahjapaperi-ja hyllypaperirullien kanssa.Kaupassa pitää suorinta tietä katsastaa lahjapaperitarjonta.Niin ja hyllypaperit kanssa.Oon lumoutunut ihan täysillä niistä.Niin ja niiden monimuotoisesta käytöstä.Oikeastaan sain tämän idean Romulyyliltä,joka oli omassa ihanassa blogissaan askarrellut pahvilaatikosta upean nukkekodin.Nuo hyllyn reuna sydämmet on tehty pahvilaatikosta ja kangasta ja paperia liimalla pintaan ja sinitarralla kiinni.Näin ei tarvihe päällystää kun toinen puoli sydämmestä.
Yks pakollinen tötterö on ehdottomasti rullattava kasaan paperista.Kiva väriläiskä keittiön oviaukossa.Niin ja vähän jouluakin jo mukana.Enkelikortti sai ansaitsemansa kehykset.

Tämä olikin jo vähän aikaa vievämpi,mutta sopivasti.Langalla kun roikkuu katosta tai muualta,silloin on molemmat puolet päällystettävä,kun sydämmet innostuvat pyörimään.Laitoin sen tuohon ompelupöydän yläpuolelle,niin saan sitä väliin pyöritellä;)Huisin hauskaa.Kenkälaatikoita unohtamatta.Jo vot on pirtsakkaa päällystä,sanon minä.

Johan noita rullia on jokunen.Kekkasin muuten hyvän säilytyspaikan rullille,kun eivät taho pysyä pystyssä matalassa astiassa.Ämpäri,minkä sujautin tyynyliinan sisään.Jo sai ämpärikin kauniin pinnan.Minusta nuo rullat ovat tavattoman kauniita vaikka ihan vaan jouten tuossa.Niinpä,olenkin hurahtanut niihin ihan täysillä.

********

Mukavia askarteluja sinne sullekkin=)Nähdään taas,jooko?
14 kommenttia:

hanne virtauksesta kirjoitti...

Ihania pikkuihanuuksia olet askarrellut!

JaanaElina kirjoitti...

Mun pitää kanssa löytää tuota pallokuosista paperia ja päällystää kenkälaatikoita.On kyllä niin kivannäköisiä.

Sie taiat ihan tosissaan tykätä noista palloista.Ja kauniita ne ovat.

Ruususuun äiti kirjoitti...

Söpöjä!

Marika kirjoitti...

Ihanat askartelut!Sinä se osaat!Ja viitit ja jaksat :)) Kyllä on taas kaunista..

sylvi kirjoitti...

Kaunista olet taas askarrellut.
Niin vähästä saat niin, niin kaunista.

Riitta kirjoitti...

Monta hyvää ideaa jälleen! Nyt onneksi löytyykin ihan kauniita lahjapapereita, jokunen vuosi sitten niitä piti etsiä kissojen ja koirien kanssa ;)

Irmastiina kirjoitti...

Ihanuuksia olet askarrellut!

Romulyyli blogista saakin monta hienoa ideaa.

Nähdään!!!

Susanne kirjoitti...

Kauniita olet taas askarrellut, ihania!

Voitit arvonnan blogissani:) Oikein paljon onnea!!!
Laita minulle sähköpostiin osoite mihin voin postittaa palkintosi.
heisusanne@gmail.com

Ewlina kirjoitti...

Löysin blogisi ihan sattumalta ja ihastuin heti, teillä on todella nätti koti! Oli pakko heti klikata itseni lukijaksi. :)

Kotomon Taina kirjoitti...

Sulla on tosi kiva blogi!

LENNU kirjoitti...

Kiva idea, pallokuosi on ihku.

Maikkola kirjoitti...

Ja taas löysin ihanan blogin, täällä on pakko käydä toistekkin :) Tosiaan tuosta lahjapaperista on moneksi, itsekkin olen sen huomannut.

Susanne kirjoitti...

Laitoin sinulle sähköpostia:) Taisi tulla sama kahteen kertaan kun ensin ilmoitti ettei sähköpostin laittaminen onnistunut ja kun laitoin sen uudelleen niin taisi ensimmäinenkin yritys mennä läpi:)

pitsienkeli kirjoitti...

Kiitos tytöt viesteistä.ja kiva kun uusia lukijoitakin löytyy tänne Pitsienkeliin=)

Oon kyllä vieläkin ihan äimän käkenä arpajais voitosta.Ja mun tuurihan olikin sitten vaan hukassa;)Kiitos Susannelle vielä!

Kivaa viikonloppua!