perjantai 30. maaliskuuta 2012

Lohtua

tähän päivään ja tulevaisuuteen.Tänään oli Mintun ja Villen läheisen ihmisen hautajaiset.Muistojen arkkuja on availtu ja hengessä on oltu mukana.Lepää rauhassa.Eipä tuo yhtään paremmaksi taas maailman menokaan ole muuttunut,kun taas joku kouluammuskelija on ollut liikenteessä.Mikä ihme tätä maailmaa vaivaa?Lämpöä ja ymmärrystä ja välittämistä tarvitaan paljon lisää mukaan tähän elämään.

Kaikki muu tuntuu jokseenkin turhaltakin aina näiden ikävien uutisten jälkeen.Antakaa sitä ymmärrystä,välittämistä ja lohtua toisellenne.Ei pusketa kyynärpää taktiikalla heikkoja kumoon.Nostetaan rinnalle ja ollaan ystäviä toisillemme.Mikäpä muu voisi olla tärkeämpää tässä elämässä.


Niillä turhilla asioilla nyt tarkoitin esmes tätä sisustamista.Mutta kyllä se mulle lohtua tuo.Ja iloa rutkasti.Niin ja mun armaanikin on monta kertaa kehuillut mun sisustus silmää,jotenka iloa oon siten tuottanut koko porukalle=)

Lohtua oon nyt saanut uusista pelakuista ja kangaskaupan alennusmyynneistä.Ja lohtua saan siitäkin,etten tavoittele kuuta taivaalta,vaan yritän pysyä tässä ja nyt.Ja ymmärtää,välittää ja rakastaa jokaista päivää.Iloa teidänkin elämään=)
9 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Kiitos, iloa toivotan sinunkin elämääsi!

Kauniista jo pelakuusi kukkii!

Hanne kirjoitti...

Kyllähän sitä välillä miettii että mihin tämä maailma on menossa=/

Tuosta pelakuusta tulikin mieleen että pitäisköhän katsella että miten omat pelakuut lattian alla voi. Liekö hengissä enää...

Mukavaa viikonloppua <3

Saraheinä kirjoitti...

Kunpa kaikki ymmärtäisivät , ettei se ole itseltä pois jos toisella on hyvä olla... ollaan enkeleitä toisillemme :). Iloa sinunkin päivääsi!

Matonkude kirjoitti...

Halaus Sinulle Pitsienkeli ja kaikille muillekin, jotka sanani lukevat ♥

Liisa kirjoitti...

Kaunista on sinun kotonasi.

Ihan pahaolo ja mieli valtaa kun lukee ja katsoo näitä tapahtumia, mitä täällä tapahtuu:( Voi kun tää maailma olis parempi elää ja olla. Olenkin usein laittanut telkan tai radion kiinni, en halua kuulla en tietää, uutiset syytää ikäviä asioita:( Vaikka ei sitä silmiään pidä ummistaa vaan taistella kauheuksia vastaan.

Voimia surun keskellä teille.

Liisa kirjoitti...

Kyllä se niin on, että kaiken kauheuden, mitä maailmassa tapahtuu, keskellä on pidettävä kiinni niistä iloa tuovista asioista, kuten sisustamisesta, käsitöistä, tuunailuista :) Tietenkään unohtamatta rakkaitaan ja heidän hyvinvointiaan, tietty tärkeintä on terveys, katto pään päällä jne. Mutta kyllä elämässä pitää olla muitakin ilonaiheita, jotka tuovat vastapainoa ikävemmille asioille, joiden olemassaololta vaan ei voi välttyä, teki mitä tahansa..
Kauniita kuvia olit taas laittanut ja armaasi on kyllä ihan oikeassa sun sisustussilmästä ;)
Jaksamista Mintulle ja Villelle vaikeana aikana! Onneksi on muistot, niitä ei kukaan voi pois viedä!
Hyvää viikonloppua murheista huolimatta!

Kirsi kirjoitti...

Samaa mietin minäkin usein,siis tuota että mikä tätä maailmaa/meitä ihmisiä vaivaa,hullummaks tuntuu menevän päivä päivältä...Kaikki on niin pienestä kiinni,rumalla sanalla tai teolla voi pilata niin paljon,toisaalta ei siihen hyväänkään paljon vaadita,yhdellä kauniilla sanalla tai teolla voi pelastaa paljon...Iloa tuo sisustaminen tosiaan tuo,samoin kuin käsityöt ja kaikenlainen värkkääminen,eihän se silloin ole turhaa,varsinkin kun perhekin tuloksista nauttii:)Iloa toivottelen minäkin sinun elämääsi,minä olen sitä täältä sinun blogistasi runsain mitoin saanut♥

Sesse kirjoitti...

Niin, maailma on turhan paha paikka monta kertaa...mutta iloitaan me rakkaistamme, kodista ja kaikesta mitä siihen liittyy!

pitsienkeli kirjoitti...

Kiitos teille ihanista viesteistä.Nautitaan elämästä ja sen mukana tuomista ilon asioista!
Mukavaa pääsiäis viikkoa!