sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Vanha

kaappi hurmaa nyt keittiössä.Valkoiseksi maalattuna.Ennenhän se oli vihreä ja maalikulumien perusteella sitä ennen oranssi.Kiva väri,oranssi.
Äitiltäni olen kaapin saanut ja siksi halusinkin jättää nuo sabluuna ruusut kaappia koristamaan.Ne on äiti oviin joskus tehnyt.Kauniit Tildamaiset ruusukkeet=)No,tarkoitus oli ettei kaappi tule keittiöön,mutta kokeilun jälkeen se natsasi paremmin kuin hyvin tuohon nurkkaukseen.Nyt kun on valkoinen väritykseltään=)Sisähyllyt ei ole vielä täytettä saaneet,mutta tarkoitus olisi kyllä astioita sinne sijoittaa.Kunhan edetään kevätsiivouksessa kaappien puolelle.Täytyy kyllä sanoa,että valkoiset kalusteet sai täällä meillä ainakin ilmeen uudistumaan ja raikastumaan keväiseksi.Ihan kun olisi valoakin tullut enemmän=)Eikä violetti vahakangaskaan enää silmiä häiritse.

Tuosta keittiön seinältä jouti sitten lähtemään vihertävä hylly,kun kaappi valtasi tilaa.Mutta sekään hylly ei enää ole entisen värinen.Niin olihan mulla iso se maalipönttö...Muista maalauksista sitten seuraavalla kerralla,vaikka.Ja ulkonakin meille valoa antaa taivaalla loistava valopallo.Sitä herkkua on nyt luvassa ensi viikollekkin=)Aurinkoista sunnuntai päivää ja uutta Maaliskuun viikkoa sulle!Kevät etenee kohisten,mikäs sen mukavampaa=D
16 kommenttia:

Aseman laidalla kirjoitti...

Valkoinen on aina kaunista!

Kyllä sitä täyttöä varmasti vielä löytyy ;D

Ihanan pirteä keittiö kokonaisuudessaan ja tuo varjostin on oikea kaunotar!

Aurinkonpaisteesta on mukava nauttia.

Saraheinä kirjoitti...

Kaunis valkoinen kaappi, niin nostalgisen näköinen!

Omenankukka kirjoitti...

Kiva, että olet antanut vanhalle kaapille uuden elämän. Meillä on tuo vastaava kaappi, mutta joku oli aikoinaan sahannut alakaapin ja yläkaapin erilleen. No maalasin ne myös valkoisiksi ja ja löysin niille kodissani ihan kivat paikat. Tuo sinun lamppusi on oikein hyvän mielen tuoja! Teillä on muutenkin ihanan kotoista!

Heidi kirjoitti...

Kylläpä sopiikin tuo kaappi hienosti tuohon nurkkaan ja se on aivan ihana valkoisena!:) Oikein ihanaa sunnuntaita sinulle!

Maanvaiva kirjoitti...

Ihana on kaappi!! Ja varmasti parhaassa mahdollisessa värissä nyt :)

mustakissa kirjoitti...

Aivan ihana!!

Liisa kirjoitti...

Äiti joskus osti mun huoneeseen (kun olin lapsi) ihan samanlaisen kaapin ja muistaakseni sekin oli oranssi! Se maalattiin imelän vaaleanpunaiseksi, joka oli silloin mun lempiväri ;)
Sen värinen se on yhä ja seisoo tällä hetkellä vanhempieni mökillä makuukammarin nurkassa :) Vähän haaveilen, että sen vielä joskus meille saisin, hih ;)

Inkabella kirjoitti...

Ihana valkoinen kaappi ja kauniita värikkäitä kuvia. Mukavaa alkavaa viikkoa!

Hanne kirjoitti...

Kiva kun jätit äitisi koristeet oviin. Kaappi on kaunis valkoisena:)

Marika kirjoitti...

Kaappi on aivan ihana ja tuo vahakangas sopii mielestäni tosi hyvin keittiöösi :)

Kirsi kirjoitti...

Kaunis on kaappi<3 Mullahan on melkein samanlainen,puuttuu vain nuo,onko nuo nyt sitten leikkuulaudat tuossa laatikoiden yläpuolella...Kiva kun jätit nuo kukat ja siitä sainkin idiksen että itse voisin decoupata oviin jotkut kuviot:)Keväisen aurinkoista viikkoa sinulle!

Marika kirjoitti...

Kaunis,kaunis kaappi!Sopii hyvin paikallensa.
Aurinkoista viikkoa! <3

pitsienkeli kirjoitti...

Minustakin nuo kukat oli viisas päätös jättää tuohon,Kirsi.
Kiitos teille muillekkin kuin aurinkoista viikkoa myös=)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Kaunis kaappi! Aurinkoa!!

Liisa kirjoitti...

Mummokaapit on aina kauniita. Sulla on samanlainen kun mulla:) nytten kun olet maalannut sen:)

pitsienkeli kirjoitti...

Kiitos tytöt viesteistä ja mukavaa viikonloppua=)