.

torstai 12. huhtikuuta 2012

Inspiksiä=)

Heippa!Nää kaksi ekaa kuvaa on Talo&Koti lehdestä(nro 3 2012).Mulla on tapana linnottautua kaupassa lehtihyllyn eteen selailemaan kaikki sisustuslehdet pikaisesti läpi.Harvoin siellä on sellaista lehteä,mikä lähtee kotiin asti.Talo &Koti lehti lähti.Suurin piirtein naulituin silmin tuijotin tuota kuvaa ja alapuolella olevaa kuvaa.Joskus niillä on maaginen ote.Tarttuuko inspiraatio?
Milloinkahan joku viisas kauppias keksii hommata tuoli viritelmiä sinne lehti hyllyjen eteen?Niin ja voisihan siinä samalla kupin kahviakin juoda=)No,sitä päivää tuskin tulee,mutta ootellaan;)



Työ haittaa harrastusta ja harrastus haittaa työtä;)Vai miten se nyt meni?On ollut taas jonkin sortin bloggailu väsymystä.Sitä vaan miettii,onko tässä taas nyt sitten mitään järkee.Niin onhan tää harrastus,mutta vie myös paljon aikaa.Ja kun mä nyt taas tässä istun ja kirjotan,en näköjään osaa irtikään olla.No,jos musta ei kuulu vähään aikaa pihaustakaan,oon potemassa sitä blogi väsymystä.





Lehti jutun inspiroimana virkkuksiin en tasan kyllästy.Niin enkä teihin.Inspiraation lähteitähän täällä on blogit pullollaan=)Jotenka palaillaan ja inspiroidutaan taas=)HAVE A NICE WEEKEND=)








15 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

VOi miten kauniit värit virkkauksessasi on!

Välillä sitä tuntuu, että ei mitään kirjoitettavaa tai kuvattavaa ole, mutta voihan aina pitää pienen tauon...:)

Sesse kirjoitti...

Kaunis tyyny tulossa :)

PikkuBertta kirjoitti...

Joo,bloggailut on jääny vähille...varmalla sen takia,kun kukaan ei käy kommentejä jättämässä...se tympii.....mut kauniita lappusia taas virkkaat...pitäsköhän minunkin aloittaa...:)

Marika kirjoitti...

Kauniit ovat kuvat,mutta niin ovat myös virkkauksesi!
Taukoa on pidettävä silloin kun siltä tuntuu,väen vängällä ei voi linjoilla roikkua.Ja välillä on ihan kiva myös vain katsella muiden blogeja.Niistä jos mistä tosiaan inspiroituu..
Iloa loppuviikkoosi! :)

Liisa kirjoitti...

Noi lehden kuvathan on kuin suoraan kodistasi, sinun tyyliäsi:)

Heidi - omankodinonnea kirjoitti...

Minä ihan luulin, kun näin nuo ensimmäiset kuvat, että ne on kotoasi:)
Joo, ei taida ihan heti se päivä tulla, kun tuolit tulee lehtihyllyjen luo - taitaisi myynti laskea aika lailla;)
Mukavaa viikon jatkoa!

Kirsi kirjoitti...

Sama juttu minulla,ajattelin kuvien olevan omasta kodistasi,niin on kaunista ja värikästä<3
Inspiraatio TODELLAKIN tarttuu,joskus tuntuu että vähän liikaakin,ainakin siinä mielessä ettei läheskään kaikkia ihanuuksia kerkeä kokeilemaan mitä mieli tekisi,aika vähän kyllä nykyisin lehdistä bongailen mitään kun täältä blogistaniasta löytyy toinen toistaan ihanampia idiksiä,esimerkiksi sulla itselläs oli pari(?) postausta aiemmin kuva siitä ihanasta virkatusta rahinpäällisestä joka nyt kummittelee mun mielessäni;)Ihania inspiksiä sinullekin ja mukavaa viikonloppua,täällä roikutaan vaikkei pihauksia vähään aikaan kuuluiskaan<3

Jaana Kristiina kirjoitti...

Niin täällä sitä roikutaan=)Mutta kiitos viesteistä teille ja palaillaan asiaan.Eihän tätä kokonaan voi jättää.
Ja mukavaa viikonloppua.Mulla se menee töiden merkeissä.Sunnuntaina on vapaapäivä=)

Sirutuuli kirjoitti...

Niinpä se taitaa olla, ettei niitä tuoleja sinne lehtiosastolle tule :)
Muistan kerran, kun likat oli pienempiä ja oltiin ärrällä ja mie ostin jotain ja nuorempi tyttö samalla selaili lehtiä. Myyjä rupesi huutamaan, ettei niitä lehtiä saa lukea, ne pitää ostaa. Kyllä säikähdettiin, eikä pitkään aikaan sinne ärrälle menty :)

Markka kirjoitti...

Kauniita värejä kuvissa! Välillä sitä kyllästyy bloggailemaan mutta sitten taas virkistyy. Virkistävää viikonloppua sinne!

Mertsu kirjoitti...

Kuvat voisivat tosiaan olla sinun kodistasi, tai minulle ainakin menisi kuin väärä raha. :) Ostimme kesämökin ja minä haaveilen samasta tyylistä sinne... sitten kun joskus saan miehen ylipuhuttua. :) Sulla on ihanan raikas koti!

Sari kirjoitti...

alkoi heti tekee mieli lähteä lankaostoksille :-) ihania värejä tosiaan :-)

Hanne kirjoitti...

Ihanan värikkäitä inspiskuvia!

Joo tiedän tuon väsymystunteen. En vaan tiedä mistä se johtuu itsellänikin välillä. Kun täähän on ihan vapaaehtoista touhua ja nimenomaan sen takia pitäis olla kivaa. Mutta kyllä se siitä ohi menee. Ja tulee sitten uudelleen=)

sanna kirjoitti...

Upeita tyynyjä. Pitääköhän mun lähteä ostamaan tuo lehti. Meinaan inspiroiduin jo noita muutamasta kuvasta. Seuraava projekstini taitaa olla tuo tyynynpäällisten virkkaus.
Ihanat värit ja niin kauniita tyynyjä olet tehnyt!

Jaana Kristiina kirjoitti...

Kiitos tytöt viesteistä ja kevät viikon jatkoja kaikille=)
Ja Sannalle myös mukavaa matkaa täällä.