.

perjantai 6. huhtikuuta 2012

Värikästä

pääsiäisen aikaa! Tämmöisen maton minä sain virkattua pääsiäiseksi.Keltaisista verhoista ja yhdestä keltaisesta lakanasta.Matto reunustettiin pastellisella kuteella.Pupu on sitä nyt siinä testaamassa.Taitaa tykätä,kun on siinä nyt jo jonkin aikaa istuskellut.
Hanhi taas tykkää istuskella olohuoneen puolella ja katsella telkkaria.Värikäs peitto on silläkin alustana.Lanka laatikosta löytyy virkkuun alkua.Tyynynpäällistä.Mulla onkin varmaan jonkin asteinen tyyny neuroosi.Mitäpä siitä.Kun on virkattava niin virkataan sitten,vaikka tyynynpäällistä.Eilen sainkin ison kassin lankoja eräältä ystävälliseltä ihmiseltä ja matonkuteiksi tarkoitettuja kankaita toisen kassillisen lisää.



No,tekemisen puutetta ei ainakaan ole näinä pitkinä pääsiäisen pyhinä.Tarkoitus onkin yksinkertaisesti vaan lepäillä,virkkailla,ommella,leipoa ja herkutella=)Kuulostaa kuta kuinkin mukavalta pääsiäisen vietolta.





Mel Gibsonin Passion kuuluu ehdottomasti katsottaviin elokuviin näin pääsiäisenä.Olen sen jo kolme kertaa katsonut ja aina se vaan jaksaa kolahtaa ja koskettaa sielun sopukoita.Suosittelen,jos ette ole sitä vielä nähneet.







Hannen hunkseilta ,kun tuli pakit karkauspäivänä,sain lohdukkeeksi hamekankaan.Ihanaa ruusuista ja kivalla värityksellä=)Olin sitä pitkään pähkylöinyt,mitä siitä teen.Ja kun en nyt sitä hametta tehnyt;),tein kassin.









Ruusukangas oli aika ohutta.Laitoinkin siihen vuorikankaan sisään,jotta voi muutakin kanniskella,kun avaimia.Ja mikäs siinä on kanniskellessa.Ruusukuosissa=)Kiitos vielä Hunkseille ja Hannelle.Niin vaikka pakit tulikin=)Nyt toivon teille mukavaa pääsiäisen aikaa.Herkutelkaa,lepäilkää ja nauttikaa elämästä!Toivottavasti saatais aurinkokin mukaan kehiin=)












8 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Matosta tuli kaunis ja keväinen,omani on vielä pahasti vaiheessa mutta varmaan ensi viikolla valmistuu=D Ihana on myös tuo pallinpäällinen,oletko senkin itse virkannut? Täällä on tavaroiden pakkaus käynnissä,aamuyöllä pitäis lähteä Leville ajelemaan mutta enhän minä malta olla tänne välillä kurkistelematta;)Nautinnollista Pääsiäisenaikaa sinnekin<3

Jaana Kristiina kirjoitti...

Hei Kirsi!Kaunista mattoa olet sinäkin virkannut.Minä en ite nyt hirveesti kolahtanut tuolle keltaiselle.Mutta olkoon nyt pääsiäisen ajan.Sitten pääsee vaikka vessan matoksi.
Olen tuon pallin päällysteen ite virkannut.Palli oli kirpparilöytö.
Olet myös pyytänyt minua sähköposti viestiä laittamaan.Kunhan kerkiän palataan asiaan.

Jaana Kristiina kirjoitti...

Ja ajelkaahan rauhassa Leville.Toivottavasti ajokeli on hyvä.Ja mukavaa pääsiäisen aikaa myös=)

Aseman laidalla kirjoitti...

Ihania touhuiluja olet saanut aikaiseksi! Kyllähän tuolla matolla kelpaa eikä hamekangaskaan ole mennyt hukkaan ;D

Pirtsakkaa pääsiäistä!

Hanne kirjoitti...

Ihana matto! Ja kassikin on hieno! Täytyy ihan hunkseille näyttää mikä hamekankaasta tuli;)

Hyvää pääsiäistä!

M kirjoitti...

Jukra miten hienoja =D

Ja tuo rahi, johonka olet virkannut päällisen on oikein nami.
Taitaa meillekin tulla jossakin vaiheessa tuollanen :)

Anna kirjoitti...

Kaunis keväinen matto ja muutenkin on niin ihanan värikästä kuvissa! Leppoisia pyhän jatkoja sinne :)

Jaana Kristiina kirjoitti...

Kiitos tytöt ja kivaa pääsiäisen jatkoa=)