sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Antiikkipöytä=)

Armaalle,kun soitin töistä perjantai iltana,se sanoi,että täällä on sua aamulla oottamassa antiikkipöytä.Minäpä heti tietysti kyselemään,että minkäläinen?Siinä on pitkät,kapeat jalat ja yksi iso laatikko edessä.OOOOOHHHHH!Minkävärinen?Puunvärinen.AAAH!Isäntä tuumasi,että kyllä hän sinun makusi tuntee.Tämä on varmasti mieluinen sinulle.
Ja oikeassa oli.Tämä on enemmän kuin mieluinen.Koko eilinen päivä meni uuden pöydän huumassa.Onneks olinkin viikolla vähentänyt huonekalujen määrää olkkarissa.Toinen rautasohva on purettu ja se matkaa tänään takasin Mintun luokse.Siivoaminen on niin äärettömän paljon helpompaa,kun on tilaa ympärillä.
Pöydän ihana laatikko sai jo pohjapaperin ja taidanpa tehdä tuosta kynttilälaatikon.Mitäpä tämä komeus sitten maksoi?Ei yhtikäs mitään!!!!Täysin ilmainen.Olin jo kysellyt tuttujenkin tutuilta jospa heillä olisi vanhoja huonekaluja,joita voisin sitten vaikka ostaa.
Tämä pöytä olisi kuulemma mennyt polttopuiksi!Mutta siinä se töröttää koko ihana komeus.Aarteiden aarre.Kuulen oikein korvissa miten se henkii vanhan ajan tunnelmaa........
Täytynee antajille käydä jonkin sortin kiitos kassi ostamassa.Presidentti kahvia,kukka,ehkäpä suklaata.Ihana pöytä,ihana aarre.Kannattaa kysellä tutuilta ja tuttujenkin tutuilta vanhojen tavaroiden perään.Jospa käy yhtä hyvä flaksi kun mulla.Aurinkoista sunnuntai päivää ja uutta viikkoa sulle=)

18 kommenttia:

JaanaElina kirjoitti...

Ihanaa ettei joutunut polttopuuksi.Kauhea kohtalo noin upealle pöydälle.Onneksi kyselit.Ja aivan ihana juuri tuon värisenä.

Hyvin tietää armaasi sinun makusi.Niin ne oppii.=)

Muistui omat keskeneräiset leikekirjat mieleen.Paljon olisi liimattavaa taas kertynyt.

Mukavaa sunnuntaita.

Hyvä Mieli kirjoitti...

No onpa todella ihana pöytä! Arvaan, että olet ollut pöydästä onnellinen ja mielissäsi. Ihania nuo miehet, kun ne ymmärtää ja tietää;) Ja voi hirveetä, jos olisi polttopuuksi päätynyt tuollainen kaunotar.

Irmastiina kirjoitti...

Siis UPEA pöytä!!!
ja menossa polttopuuksi...pöh...onneksi miehesi pelasti sen...:)

Pupuakka kirjoitti...

Voi,ihana!! Todella THE LÖY-tÖ! Ymmärrän kyllä,että olet haltioissasi tästä ihanuudesta.

Aseman laidalla kirjoitti...

Ihanaa huumaa!! Onnittelut hienosta löydöstä!

Liisa kirjoitti...

Upeeta että saitte pelastettua pöydän. Ihana löytö!!!

Anna kirjoitti...

Wau, mikä löytö! Voin niin kuvitella sinun fiilikset :) Sopii tuohon ikkunan eteen, kun nakutettu :) Aurinkoista sunnuntain jatkoa!

Ninni kirjoitti...

Ihana pöytä. Ei ihme, että sinua hymyilyttää. Aarteet tekevät onnelliseksi :)

PikkuBertta kirjoitti...

Ihana,että sait se...eikä joutunut poltettavaksi...itse olen samallatavalla "pelastanut"liinavaatekaappini erään pihan perältä vesisateesta...poltettavaksi oli menossa:)

Susanne kirjoitti...

Todella ihana pöytä! Onneksi se päätyi luoksesi!
Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!

Henkkumaaria kirjoitti...

Ihana löytö! Ajatella, että se on jollekin ollut täysin turha. Ja vielä polttopuiksi menossa. Kivaa, kun joskus osuu näin mainiosti yhteen tarvitsija ja luopuja. Minulla ikävä kyllä on myös päinvastaisia kokemuksia, kun omat vanhemmat jättivät vuokramökille muutamia kalusteita, joita eivät itse tarvinneet. Antoivat siis mökin omistajalle ne ilmaiseksi, kysymättä, olisinko minä ottanut... Vähän kirpaisi, kun tällainen vanhan tavaran hamsteri olen.

sylvi kirjoitti...

Onnittelut hienosta löydöstä.
Sinä saat kaikki näyttämään niin ihanalta.
Kiva kun miehesi tiesi makusi.
Mukavaa alkavaa viikkoa..

Purnauskis kirjoitti...

I-HA-NA! Ja vielä polttopuiksi, kaikkea kanssa. Itsellä kävi samanmoinen tuuri vuosi sitten, kun ystäväperhe oli heittämässä vanhaa singeriään pöytineen kaatopaikalle, meille päätyi sivupöydäksi, onneksi!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana talonpoikaispöytä, mulla on just samanlainen! :) Ihan hirveetä jos tuo olisi päätynyt poltettavaksi, rikos suorastaan. Onneksi pääsi hyvään kotiin! :)
t. Roosa

Sesse kirjoitti...

Ihana pöytä on <3

Kirsi kirjoitti...

Voi miten kauniin pöydän olet saanut,aika hyvin mies sinut tuntee,just ihan kuin sulle tehty tuo:)Kaunista on muutenkin,niinhän sulla aina:)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Oi,mikä aarre!

Iida Emilia kirjoitti...

Mikä löytö! Todellinen kaunotar <3