sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Täkki reissu=)

Täkkejä ei oo koskaan liikaa eikä tyynyjä.Perjantaina läksin Villen(poikani)autolla pienen paikkakunnan pienen pienelle kirpparille.Aattelin kankaita(=vanhoja verhoja,pöytäliinoja) lähtee etsiskelemään,kun on muutama tyyny oottamassa päällysiä.
Kankaita en nyt tyynyihin löytänyt.Mutta ilo oli ylimmillään,kun myyjä pyysi kolmesta täkistä ja tuossa sohvalla olevasta parisängyn peitteestä VIISI EUROA!Hiphurraa!!!!!!Nyt oli kyllä löytöjen löytö.Kiitin myyjää äärimmäisen ystävällisesti ja sanoin palaavani uudestaan=)
Kaksi täkkiä on päässyt pesukoneen ja kuivauksen jälkeen sohvan nurkkaan.Näissä vanhoissa täkeissä on oma viehätyksensä.Niin ja värikin on niin mun mieleen.
Kolmas kukallinen täkki on Mannin mieleen.On hyväksi testattu ja havaittu.No,ei mun iloa saanut kääntymään,vaikka Villen auto ei suostunutkaan kuljettamaan mua ja mun uusia täkkejä takaisin kotiin.Siellä se töröttää kirpparin pihassa vieläkin.Se auto.Tarttee varmaan tänään lähtee se hinamaan sieltä pois=)
Voihan se olla että se nyt lähtee käyntiin.Jospa siinä olikin vaan jokin väliaikainen häiriö.Hope so!
Näitä tunnustuksiakin on tullut tänne kolmen kappalein.Sylviltä,Elämää luonnosta.Marilta,Sekasortoa blogista ja Hannelta,Punaisesta talosta maalta.Kaikki edellä mainitut löytyy mun blogiluettelosta.Kiitos teille=)Viidelle blogille olisi nämä laitettava jakoon.Aattelinkin jakaa tämän teille kaikille,jotka täällä käytte pyörähtelemässä.Jos haluat,ota mukaan!Oleppa hyvä=)Ja mukavaa ja pirtsakkaa sunnuntai päivää ja uutta viikkoa taas sulle=)Heippa!

11 kommenttia:

Ericas Vita Drömmar ♥ kirjoitti...

No jo olet halvat löydöt tehnyt. Ihan kateeksi käy Ei meillä päin vaan koskaan noin edullisesti mitään saa kirppareilta. Meillä ruukaa olla kiskurihinnat.
Mukavaa sunnuntaita
-Erica-

JaanaElina kirjoitti...

Nuo vaaleansiniset peitot tuo mieleen muistoja.Meillä oli kotona tuollaiset peitot.Tosin vieraspeittoina.Äiti keräsi niitä k-kaupan ostoksilla.Kerättiin pisteitä ostoksilla ja sitten sai peiton kun oli tietty pistemäärä kasassa.Peitot on kyllä tallessa siskollani,joka tietysti ehti varata ne itselleen kotitalon tyhjennyksessä.Paljon muutakin ihanaa meni sinnepäin.Siskoni varmaan ajattelee samoin tavaroista,jotka jäi minulle.=)

Ihanat löydöt teit.Olen tainnut jo aiemmin todeta,että sinulla on onni matkassa kirpparilla.Ja silmää.

Auto varmaan ajatteli että nyt on niin hyvä paikka,että tänne jäädään parkkiin.

Ihanaa uutta viikkoa.Täällä lomaillaan,tosin pitkä lista tekemistä viikolle.Kotihommia.

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihania peittoja! Täällä peitto-friikki.

Irmastiina kirjoitti...

Voi ihanuus, mitä peittoja...tuollaiset silkkipeitot ovat kauniita...ja mikä ihana väri..:)

Mari kirjoitti...

Ihanat täkit ja halvalla! Noista on kyllä iloa :)

Aseman laidalla kirjoitti...

Muistoja tulee mieleen täälläkin noista vaaleansinisistä!! Voi, että...nyt pitää kysellä äidiltä vieläkö ne ovat tallessa.

Ihanan edulliset löydöt tosiaan!

Minnuli kirjoitti...

Oi mikä löytö, ihan jo hieman kateellisuus nostaisi päätään jos vain osaisin olla. Onnittelut huippulöydöistä ja ihana blogi sinulla on minulle siis uusi tuttavuus, mutta uskon viihtyväni täällä pitkään ja hartaasti♥

Susanne kirjoitti...

Voi mitä löytöjä, kertakaikkiaan ihania ovat!
Onnea tunnustuksista! Voin kyllä yhtyä tuohon tekstiin täysin sydämin.

Riitta kirjoitti...

Sä sitten onnistut löytämään edukkaita ihanuuksia :)Onnea tunnustuksista olet ne TÄYSIN ansainnut ihanalla blogillasi ♥

Stiina kirjoitti...

Upeita peittoja löysit!!

Anonyymi kirjoitti...

Hei
Taas kivoja juttuja ja inspiksiä sinulla. Käyn melkein joka päivä kurkkaamassa sivuasi.
Tv Pirjo, Tampereen likka