maanantai 21. tammikuuta 2013

Enkeli=)

Heippa!Tildas Christmas ideas kirjanen oli otettava esille,kun rupesin näpräämään enkeliä.Kaposten raajojen ansiosta, se oli kyllä varsinaista näpräämistä.
Aukastaanpa kirjanen enkelin kohdalta.Noin.Mallissa ei ainakaan mitään vikaa ole.Oma enkeli on jo omassa päässä kytemässä.
Yksi rekvisiitta roikkuu narulla.Tärkein aines enkeliin.Siivet,untuvaiset.Nyt niitä minun ei tarvitse ommella.Napataanpa ne tuosta ja ruvetaan hommiin.
Sunnuntai iltana sain asetella oman enkelin olohuoneen pikku piirongille istuskelemaan.Siinä nojailee joulu kynttelikköön.Enkeleitä,onko heitä?
Yksi on nyt ainakin siinä.No,jokaisella on oma suojelus enkelinsä,niin oli mummolla tapana sanoa.Uskotaan mummoa.Talvi peittää pihamaan,on puilla lunta harteillaan.Hangen tummiin varjoihin,jää siivenjälki enkelin.Pidetään silmät auki ja hyvää viikkoa samalla sulle=)

5 kommenttia:

Bikke kirjoitti...

Ihana on! Ja taitava olet sinä!!

Maanvaiva kirjoitti...

Suloinen! Mul on kans niin listalla jonkun tommosen ompelu!

sylvi kirjoitti...

Ihanat enkelit.
Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!♥

Rita kirjoitti...

Ihana enkeli! Joskus vielä opettelen ompelemaan ja silloin teen noita Tilda-hahmoja:) Nyt olen tumpelo ompelemisessa ja ihailen vain muiden töitä niinkuin tuota sinun enkeliäsi.

-k- kirjoitti...

Noiden enkeleiden teko onkin tosi näräämistä. Mutta niitä tarvitaan aina.
Mukavaa viikon jatkoa!
-k-