perjantai 30. toukokuuta 2014

Heippa=)


Se on Toukokuun viimmonen postaus.Kysyn vaan,että mihin se kuukausi oikein hurahti????Sajetta ollaan pidelty,vaan ei siitä sen enempää.Kukat on saanut ootella puutarhalla ihan rauhassa.Nyt ollaankin saatu ihan kaikessa rauhassa pähkylöijä,jotta mitä kukkia,minkävärisiä ja mihinkä laitellaan.Valkosien sekaan on laitettava vähän värikästä.Muutoin näyttää ikäänkuin liian hailakalta.Väriä tuli kauhtuneen lakanankin muodossa lattialle.Liian oli mun silmään sininen,mutta pienillä virkatuilla lisillä,passaa silmään paremmin.Tuosta tulikin semmonen laitetaan pöydän alle/yöksi tuolin kaiteelle matto.Nyt vaan viikonlopun viettoon ja kiitän teitä ystävällisiä,kun jaksatte täälläkin pyrähdellä.Ilman teitä tää blogin pitäminenkin olis aikalailla ykspuolista.Jotta toivottavasti törmäillään jatkossakin=) Terveisiä laittaa Jaana Kristiina.

11 kommenttia:

Tanni kirjoitti...

Täällä on ilo piipahdella!! Ja niin on näpsäkkä matto kierrätystä kunnioittaen - ihana. Ja kivasti toi noi "lisäkukat" pirtsakkuutta mattoon. Joo, just pyrähdin pihalla siistimässä - ihan kamalan tuhon sai sade aikaansa. No, nyt pyykkikone laulaa kun sade oli pihatyynytkin kastellut vaikka paviljongin suojaan ne laitoin - pyh. Itselläkin osittain kukat hakematta, mutta on ne nyt parempaa säätä luvannut - sitä ootellessa oikein hyvää viikonloppua sinne teille<3

Tanni kirjoitti...

..vielä, ettäs mikä ihana tilkkupeitto siellä lipaston päällä onkaan.. näissä sun kuvissa on aina niin paljon ihasteltavaa - tykkään!!

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Mukavaahan tänne on aina välillä piipahtaa...katselemaan kaunista kotiasi ja käsitöitäsi...:)
Tuo matto on kaunis ja juuri nuo pienet virkatut yksityiskohdat ovat kivoja...tekevät matosta vähän erilaisen.
Ja tuo tilkkupeitto ON hieno!
Mukavaa viikonloppua sinulle Jaana Kristiina...toivotaan, että ilmat tässä lämpenisi ja aurinkokin taas näyttäytyisi...:)

Sussi kirjoitti...

Ihana matto! ja kiva on täällä aina piipahtaa vierailulla:)

Mukavaa viikonloppua!

ritva kirjoitti...

Kaunis virkattu matto,pirteä tilkkutäkki.Mukavaa viikonloppua:)

Mari kirjoitti...

Onpa kiva matto ja ihana tilkkutäkkikin lipaston päällä :) Iloa viikonloppuusi!

Riitta kirjoitti...

Hyvä että tulin tänne kurkkimaan. Älysin et multakin löytyy lakanoita jotka joutaa kuteeksi ja virkkaus opetteluuni, kaikki rahat kun on huvenneet piha hommeleihin ja remonttiin ;) Söpö matto, varmasti löytää paikkansa ! Nt on onneksi luvattu vähän kuivempia kelejä, niin päästään pihailemaan ♥

kosotäti kirjoitti...

Oi mikä ihana matto:) sellanen hyvän mielen antaja.
Ihanaa kesäkuuta

sylvi kirjoitti...

Kaunista kävityötä.
Oikein ihanaa kesäkuuta sinulle. ♥ ♥

Nanette kirjoitti...

Matto on suloinen just noilla pikkukukilla höystettynä!! Niin kesäinen :) Ja tilkkutäkkikin on niin nätti!!
Täällä on ihana vierailla! Tykkään kovasti kuvistasi ja kivoista jutuistasi <3

rosiarts kirjoitti...

Jaana dear, how very beautiful your work, I loved.
  Kisses. Rose.